TNG

Lediga jobb Halmstad

Halmstad

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Halmstad

Lediga jobb i Halmstad
Halmstad är en tätort i södra Halland. De senaste 50 åren har Halmstad varit en av Sveriges mest expansiva kommuner och är nu Sveriges 18:e största kommun med nära 100 000 invånare. Halmstad är historiskt en hamn och industristad bra belägen mellan Göteborg och Köpenhamn, och handel är fortfarande en stor del av stadens näringsliv.

Överlag har Halmstad ett väl blandat näringsliv med en majoritet små och medelstora företag. Denna näringslivsstruktur skapar bredd och dynamik. För dig som söker jobb finns det många möjligheter och chans att påverka din arbetsplats då företagen ofta inte är så stora.

Tillverkningsindustrin är mångsidig och har stor utvecklingspotential. Upplevelseindustrin, där turismen ingår, är en viktig näring – under sommarmånaderna fördubblas Halmstads folkmängd! Stranden Tylösand och de många golfbanorna drar många besökare. För dig som jobb finns det möjligheter för jobb inom service och turism både heltid och tjänster under sommarhalvåret.

Den offentliga sektorn utgör en stor andel av sysselsättningen i staden, till exempel garnisonen, högskolan och Hallands sjukhus. Halmstad kommun är den största offentliga arbetsgivaren med nära 10 000 anställda.

Utbildning i Halmstad
Högskolan i Halmstad är en svensk statlig högskola startad 1975. Högskolan har cirka 10 000 studerande och över 600 anställda. Lärosätet har många utbildningsprogram på grund- och avancerad nivå. Högskolans profil är att va ”det innovationsdrivande läroverket”. Merparten av högskolans forskning och utbildning sker inom innovationsvetenskap, informationsteknologi samt hälsa och livsstil. Inom dessa områden erbjuds också utbildning på forskarnivå. Forskningen sker i nära samverkan och i samproduktion med aktörer utanför akademin.

Söka jobb i Halmstad
Surfa in på lediga jobb i Halmstad och efter att du skickat in din ansökan kommer du att få ett e-post med skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester utifrån jobbets kompetensprofil. Genom att genomföra screeningtester istället för att be om ett personligt brev kan vi behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din kompetens som står i fokus. Finns det inget jobb som passar dig är du också välkommen attregistrera ditt CV hos oss och vi håller då koll på när det kommer upp ett jobb som skulle passa dig.

Rekrytera eller hyra personal i Halmstad
TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsbolag servar regionen via Göteborg och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag i Göteborg när de ska rekrytera eller hyra in personal.