TNG

Lediga jobb Nykvarn

Nykvarn

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Nykvarn

Lediga jobb i Nykvarn
Nykvarn är en tätort i Södermanland, Stockholms län. Orten ligger 15 km väster om Södertälje och har omkring 8 000 invånare.

Näringslivet i Nykvarn består till en mycket stor del av serviceföretag med få anställda. Av kommunens drygt 800 registrerade företag är det cirka 20 företag som har fler än 10 anställda., därav bland annat Volkswagen, Tikkurila och Ahlfort & Cronholm. Tikkurilla är kommunens största privata arbetsgivare med cirka 130 anställda. För dig som söker lediga  jobb finns det stora möjligheter att få jobba med kunniga och driftiga småföretagare inom service.

Nykvarns kommun är en expansiv kommun som vill och kan mycket. Den procentuella befolkningsökningen har under flera år legat bland de 15 främsta i landet och befolkningens medianinkomst tillhör det övre skiktet i Sverige. För dig som söker jobb innebär detta att det kan vara värt att hålla utkik efter möjligheter i Nykvarn i framtiden.

Nykvarn ligger strategiskt till, och med Svealandsbanan tar du dig till Stockholm på 28 minuter. Det gör Nykvarns kommun till en attraktiv plats att både bo, starta och bedriva verksamhet i. För att underlätta för företagsetableringar finns alltid detaljplanerad mark i attraktiva områden som till exempel Stockholm Syd/Mörby.

Söka jobb i Nykvarn
I Nykvarn är arbetslösheten mycket låg och därför finns det goda chanser till jobb för de som söker. Finns det inga lediga jobb som passar dig just nu så går det även att registrera ditt CV, så kan vi matcha dig med nya jobb som kommer upp. Vi på TNG rekryterar objektivt och fördomsfritt, och genom att våra sökande får göra screeningtester istället för att skicka in ett personligt brev kan vi låta fakta gå före magkänsla i en rekryteringsprocess.

Rekrytera eller hyra personal i Nykvarn
TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar stor-Stockholm och Mälardalen och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.