TNG

Researcher till Estrella i Göteborg

Vi söker en reseacher för consumer research och shopper marketing inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-28
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Martin Andersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker en reseacher för consumer research och shopper marketing inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Lockas du av att jobba analytiskt med rapporter och frågeformulär? Nu söker Estrella i Göteborg en researcher för consumer research och shopper marketing.

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som researcher får du planera, genomföra och utvärdera researchprojekt - allt inom budget och tidsgränser. Du får också dagligen jobba med kärnverksamheten genom att samla in, tolka och analysera information. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få;

  • En fast anställning på heltid i Göteborg/Angered
  • Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande roll
  • En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för Estrellas varumärkestracking - administrera och analysera data löpande.
  • Shopper marketing och consumer research - planera, genomföra och utvärdera shopper researchprojekt, allt inom budget och tidsgränser.
  • Stödja Key Account Manager och säljare med relevanta marknadsföringsinslag inom shopper marketing för att stärka Estrellas roll som rådgivare.
  • Hantera säljverktyget Sales Diamond för Intersnack Shopper marketing inklusive uppdateringar och regelbunden rapportering.
  • Koordinera kunskaper från svensk kategorier samt nya insikter för att stärka kategorins arbete i Finland och Danmark.
  • Ansvarig för att hålla Sverige uppdaterat om Intersnacks researchbehov samt dela vår research med Intersnack genom Share point.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som researcher ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna projekt från analys till leverans av rapporter. Som researcher ingår du i ett team med två personer och rapporterar direkt till Customer Marketing Manager. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som Key Account Managers, marknads- och försäljningsavdelningen i Sverige samt parter i Danmark och Finland. Du har även viss dialog med Market Research team hos ägaren Intersnack. Rollen är placerad på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den researcher vi söker bör ha erfarenhet från consumer research och meriterande om du även har arbetat med shopper marketing. Du kan också ha en relevant universitetsutbildning samt har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen FMCG (svensk detaljhandel).

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära sälj- och marknadsavdelningen. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Estrella

Estrella

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har ca 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-28
Martin Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Angereds Storåsväg 71


map

Andra jobb som kanske passar dig