TNG

Resultatinriktad säljare till Trioplast

För dig som är resultatinriktad och vill påverka verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Arbetsgivare Trioplast Fjugesta
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-09-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Pär Johansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

För dig som är resultatinriktad och vill påverka verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Trivs du med ett högt tempo, är initiativrik, resultatorienterad och kommunikativ? Vill du arbeta i en organisation med korta beslutsvägar? Då kan du vara säljaren vi söker för rekrytering till Trioplast i Fjugesta. Företaget är placerat i natursköna Fjugesta med 20 minuters bilresa från Örebro. Trioplast Fjugesta AB är ett företag som ser en fortsatt tillväxt under året!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett framgångsrikt företag i en internationell koncern där du får vara med och utveckla verksamheten. Vi arbetar kundnära och har sedan flera år aktivt arbetat med förbättringsarbete i verksamheten. I din roll som säljare får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång. Framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att investera i verksamheten. 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att arbeta med försäljning B2B av industrifilm främst från fabriken i Fjugesta samt från de andra enheterna inom affärsområdet. Som säljare hittar du nya affärsmöjligheter och bearbetar befintliga kunder. Du bokar dina egna kundbesök, offererar, förhandlar och avslutar dina affärer.

Tjänsten innebär ett antal resdagar per vecka i främst Mälardalen och angränsande län.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Trioplast Fjugesta har ett 40-tal medarbetare. Du rapporterar till företagets VD och ingår i ett team med tekniska säljare i affärsområdet. 

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett intresse för teknik och gärna en förståelse för processindustri. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande bransch. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Vidare har du goda IT-kunskaper och har sannolikt erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system. 

Som person ser du och tar tillvara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du kommunicerar klart och tydligt och samarbetar effektivt med andra. Vidare agerar du på eget initiativ, är resultatorienterad och får saker att hända samt tar ansvar för resultatet. 

 

Trioplast Fjugesta

Trioplast Fjugesta

Trioplast är en industrikoncern med drygt 1000 medarbetare och en omsättning på 4,3 miljarder SEK.
Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm.

Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar, produktion i Sverige, Danmark och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad. Trioplasts huvudägare är Altor Funds.

Trioplast Fjugesta AB omsätter ca 150 Mkr.

Trioplast on Vimeo.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Trioplast Fjugesta
Arbetsgivare Trioplast Fjugesta
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-23
Pär Johansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet


Fjugesta byväg 5. Fjugesta


map

Andra jobb som kanske passar dig