TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult Cybersäkerhet – Orange Cyberdefense Norr

Har du ett brinnande intresse för Cybersäkerhet och vill vara med och bygga ett säkrare digitalt samhälle?

Vill du bli en del av och vara med och utveckla vår konsultverksamhet i norra Sverige? Som konsult hos oss vill vi ge dig möjlighet att vara med och driva utvecklingen hos Europas ledande företag inom Cybersäkerhet. Delar du vår passion för att skapa ett mer säkert digitalt samhälle och vill vara en del i att säkra våra kunders digitalisering tillsammans med engagerade kollegor - då kanske detta är din nästa utmaning!

Vill du vara med på vår resa framåt? Utgångspunkter för region norr är idag Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle och Borlänge, men vi är även öppna för att du kan ha en annan utgångspunkt i vår norra region!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Orange Cyberdefense är vår största tillgång våra medarbetare. Vi förstår att allas situation är unik och att få livspusslet att gå ihop är en viktig faktor vid val av arbetsplats.

Hos oss blir du en del av ett innovativt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Regionalt och nationellt kommer du samarbeta med kompetenta medarbetare där du får möjlighet att utvecklas och utmanas. Du får också förtroende att självständigt planera och utföra ditt arbete.

Vi ger dig chansen om du ger oss chansen. Hos oss får du förutsättningar att lyckas i din roll. Du får en skräddarsydd onboarding, möjlighet till utbildningar, certifiering och arbeta med spännande projekt.
Du är del av ett starkt lag där vi jobbar tillsammans mot de mål vi satt tillsammans. Andra exempel på förmåner vi erbjuder är generösa friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, tjänstepension och förmånsbil.

Hos oss är våra värderingar viktiga och vi jobbar i en challenger-kultur. Vi söker därför fler nyfikna, engagerade och självdrivna medarbetare som delar våra värderingar:

• Respekt för varandra och våra åtaganden
• Förtroende för varandra
• Enkelhet i fokus
• Innovation - alltid
• Prestigelöshet

 Välkommen att följa med oss på resan!

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med våra kunder kommer du att, utifrån risk och kundens nuläge, planera ny design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera onboarding av managerade säkerhetstjänster, säkerhetsmognadsanalyser och stöd i drift och förvaltning av affärs- & verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder.

Du kommer primärt arbeta med:
• Kundprojekt och kunduppdrag inom alla delar av Cybersäkerhetshjulet såsom förutse, identifiera, skydda, detektera och respondera
• Planera och leda säkerhetsworkshops hos kund
• Möta nya och befintliga kunder för att skapa nya affärsmöjligheter
• Implementera lösningar enligt projektplan eller uppdragsspecifikation
• Skapa åtgärdsrapporter eller dokumentation för projekt/uppdrag

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Förutom att vara en viktig del i ett regionalt team, kommer du också ingå i Orange Cyberdefense Sveriges konsultorganisation där vi har regelbundna teknikmöten och utbyte med partners och de andra regionerna.
Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Då kontoren i dagsläget inte är etablerade finns flexibilitet när det gäller placering. Men vi ser gärna att du har region norr, som utgångspunkt. I din roll ingår en del resor över dagen och även övernattningsresor, på sikt cirka två nätter per månad. Rollen kräver körkort. 

VEM ÄR DU?

Vi bygger nu ett starkt lag i norr där vi tillsammans sätter Orange Cyberdefense på kartan. Här kommer din personlighet att spela stor roll. Känns våra värderingar rätt för dig? Är du nyfiken, nytänkande, självdrivande, engagerad och vill vara en aktiv del i ett lag som vill göra skillnad, både som arbetsgivare och för ett säkert digitalt samhälle?

Tar du initiativ och ansvar, tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter? Trivs du i en roll där du ständigt ställs inför nya problem och förstår och analyserar komplexa problem snabbt? 

Har du läst så här långt och du känner igen dig? Då tror vi även att du har arbetslivserfarenhet inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT-området är det meriterande. 

Har du kunskap och erfarenhet av nätverk, cloud, loggövervakning/SIEM-verktyg ( till exempel splunk eller Logpoint) eller Cybersäkerhet från Palo Alto Networks eller Checkpoint så är det meriterande. Har du även erfarenheter av att arbeta som arkitekt ser vi det som en merit.

Som konsult tror vi att du trivs med att hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde och vill utvecklas och lära vidare. Du är tydlig, strukturerad och övertygande i din kommunikation och kan kommunicera flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Det viktigaste är att du brinner för och vill göra skillnad inom Cybersäkerhet!

Har vi träffat rätt? Känner du igen dig? Sök!

Alla lediga jobb