TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent i Täby

Vill du ha ett sommarjobb som ekonomiassistent på ett internationellt bolag under tillväxt beläget i Täby?

Vi söker nu en ekonomiassistent till Northern Environmental and Water Solutions (NEWS) som vill jobba heltid i sommar som ekonomiassistent. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker efter ett sommarjobb och som vill utvecklas mer inom ekonomi på kort tid. Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

NEWS är ett bolag i tillväxt. Du kommer komma till ett företag som påbörjat en internationalisering i Europa och som kommer att fortsätta den resan med flera nya länder under de närmsta åren.

Du kommer komma till ett erfaret team där hjälpen finns nära ifall du stöter på problem. Hos NEWS är det viktigt att du får bra förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och du får en ordentlig upplärning innan du tar det fulla ansvaret för arbetsuppgifterna.

Förutom de egna utvecklingsmöjligheterna så kommer du dessutom att arbeta för ett ledande bolag inom miljöteknik som tar fram och säljer några av branschens mest miljövänliga produkter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid 15 juni-15 augusti och utgår från kontoret i Täby.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som studerar ekonomi eller annan likvärdig utbildning på högskolan och som vill jobba heltid under sommaren. Det är det viktigt att du arbetar strukturerat, är driven, noggrann och effektivt. Som person trivs du att samarbeta med andra, är flexibel och prestigelös samt motiveras av att lära och utvecklas. Har du tidigare erfarenhet något affärssystem samt erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är detta meriterande.

Alla lediga jobb