TNG
Försäljningschef till Nordion Energi i Malmö

Försäljningschef till Nordion Energi i Malmö

Vill du i rollen som Nordion Energis Försäljningschef bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär?

Vi söker dig som vill anta rollen som Försäljningschef på framgångsrika Nordion Energi. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Försäljningschef! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Försäljningschef har du ansvaret enheten Sälj och Affärsutveckling. Du arbetar operativt med försäljning själv, samtidigt som du har ansvaret för fem mycket självgående medarbetare som arbetar som Key Account Managers, Affärsutvecklare och Teknisk Specialist.
Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Försäljningschef:

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö. Du är direkt underställd chef för Kund & Marknad. Du har i rollen som Försäljningschef ansvaret för enheten Sälj och Affärsutveckling. Du har personalansvar för fem medarbetare.

Våra förväntningar

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring i en liknande roll. Erfarenhet från branschen är absolut intressant men vi har ändå en öppenhet för dig som vill ta ett steg in i vår värld. Vi söker dig med god erfarenhet av att leda människor som förstår innebörden av situationsanpassat ledarskap väl. Du har en universitets eller högskoleutbildning med relevant inriktning i botten. Din problemlösningsförmåga är hög och du har ett strukturerat arbetssätt. Du är driven med förmåga att leverera resultat i linje med uppsatta mål och inspirera andra att göra detsamma. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Lär känna Nordion Energi – din framtida arbetsgivare

Samhället befinner sig i en stor förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern och vi har bildats för att vara med och driva omställningen mot 100 % grön energi. Det är en stor uppgift vi har att lösa, och för det behöver vi tänka nytt och agera snabbt. Vi är specialiserade på energiinfrastruktur, som är en nyckel för att vi ska nå ett hållbart samhälle. Idag har vi infrastruktur för gas och el, och förnybar energi står högst på vår lista. Men vi vill mer än så. Vi satsar vår kraft på att skapa ett hållbart och flexibelt energisystem som är rustat för framtiden; där el, gas och värme samspelar. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina miljö- och klimatmål. Det råder ingen brist på förnybar energi. Utmaningen är att göra den tillgänglig - där den behövs, när det behövs och till ett konkurrenskraftigt pris. Det är här infrastrukturen spelar en avgörande roll. Det är en spännande resa som vi ska göra - tillsammans med våra kunder och andra partners som har samma mål som vi: 100 % grön energi. Nordion Energi ägs av European Diversified Infrastructure Fund (EDIF II) förvaltad av Igneo Infrastructure Partners , som är en del av First Sentier Investors Group (FSI). FSI är en global fondförvaltare med mer än 20 års erfarenhet av infrastrukturinvesteringar. EDIF II, där investerarna främst är europeiska pensionsfonder, fokuserar på långsiktiga investeringar i europeiska infrastrukturföretag.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Riggaregatan 57. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Nordion Energi

Söktips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare!

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Nordion Energi valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Lovisa Wang-Larsen


Nordion Energi

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-01