TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till SICK Sensor Intelligence.

Nu söker SICK Sensor Intelligence. en driven Chef för Produkt-, Applikation- och Marknadsavdelningen

SICK söker en Chef för Produkt-, Applikation- och Marknadsavdelningen som ansvarar för utvecklingen av svensk och norsk marknad. Du representerar ett starkt varumärke och arbetar med produkter av hög kvalité.
Vill du bli en del av ett internationellt bolag med en familjär företagskultur? Vill du ha en nyckelroll och möjlighet att vara med på en spännande resa i en organisation som bygger framtid? Då har vi en tjänst för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen har du ett nära samarbete med sälj-, och service organisationerna. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Din roll är självständig och i allra högsta grad varierande då anpassningen till en föränderlig marknad är en utav förväntningarna och utmaningarna med tjänsten! Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på kvalitet och innovation.
SICK är en arbetsplats som präglas av samarbete, kamratskap och hög kompetens. Personalen ses som den viktigaste resursen och därför är respekt, tillit och en strävan efter att ha balans i livet viktiga värderingar.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll innebär att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att resa ca 50 dagar om året och då främst inom Sverige, Norge och Tyskland. Huvudkontoret för Sverige ligger i Skärholmen men vi ser att du kan vara bosatt varsomhelst i Sverige.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du:

 

Vi söker dig som har dokumenterade goda ledaregenskaper och kan hantera olika typer av ledarskap beroende på personal och situation. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i personalintensiva kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar. Du har en god förståelse för säljprocessen och driver affären framåt.
Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer.

 

Alla lediga jobb