TNG
Gruppchef Informationssamordning till Sweco

Gruppchef Informationssamordning till Sweco

Har du kompetens inom BIM, är en relationsbyggare och vill vara med på en tillväxtresa? Sweco söker nu en Gruppchef till Malmö.

Arbetsgivare Sweco Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-18
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du kompetens inom BIM, är en relationsbyggare och vill vara med på en tillväxtresa? Sweco söker nu en Gruppchef till Malmö.

Vi befinner oss mitt i en informationsrevolution. Ett av våra allra viktigaste fokusområden de närmaste åren är den ökade digitaliseringen och behovet av smarta och effektiva tekniska lösningar för utformningen av morgondagens hållbara städer och samhällen. Inom vår division Digital services är våra konsulter inom BIM och informationssamordning starkt efterfrågade. Vi har många spännande uppdrag på väg in och har en stabil tillväxt. Nu söker vi dig som vill bidra till vår fortsätta tillväxtresa i en roll som Gruppchef. Gillar du att arbeta relationsbyggande, har ett intresse för individen och ett samarbetsinriktat sätt kan detta vara rollen för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Gruppchef på Sweco kommer du ges frihet att utveckla din grupp och affärsområde för att nå uppsatta mål.  Du kommer att representera ett starkt varumärke och har erfarna specialister internt till ditt förfogande. Du ges även möjlighet att rekrytera fler talanger och bygga vidare ditt team. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat BIM-samordning, modell- och datasamordning, rådgivning i verksamhetsutveckling inom projekt och förvaltning samt expertstöd i säljuppdrag, anbudsarbeten och förstudier. Våra fokusmarknader är bygg/fastighet, anläggning, infrastruktur, industri och energi. Våra kunder är främst nationella. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds även möjligheter till cross border samarbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef ansvarar du för en grupp om 3 personer inom BIM och informationssamordning. 

Rollen som gruppchef kommer innefatta att:

  • Utveckla affärer och kundrelationer, både genom eget relationsbyggande och genom ökat fokus på nätverkande hos dina befintliga konsulter. 
  • Personalansvar för dina konsulter där du genom ett lyhört ledarskap utvecklar, motiverar och inspirerar dina medarbetare.
  • Attrahera och rekrytera nya medarbetare till teamet.
  • Budget- och resultatansvar.
  • Operativt bidra med din kompetens inom informationssamordning och därigenom själv vara belagd i uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från kontoret på Drottningtorget i Malmö. Som Gruppchef ingår du i regionledningsgruppen tillsammans med 3 andra gruppchefskollegor.

Din närmaste chef är Sofia Boström, Regionchef. "Som ledare är jag mån om att ge mina medarbetare frihet att ta initiativ och ansvar. Jag sätter gärna tydliga mål och har ett coachande förhållningssätt så att vi tillsammans når resultat vi kan vara stolta över. Lyhördhet och engagemang är andra delar som också utmärker mitt ledarskap. Inom digital services kompetensutvecklar vi våra gruppchefer genom bland annat ledarskapsutbildning och mentorskap vilket också ger möjlighet till personlig utveckling. Att känna arbetsglädje och ha kul på jobbet är något vi i gruppen värdesätter högt."

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en kompetens inom BIM med flerårig erfarenhet av projektering och/eller samordning inom bygg- och fastighet eller infrastruktur. Alternativt från ett support- och/eller utvecklingsföretag inom BIM/CAD. Du har erfarenhet som ledare. Antingen som chef med personalansvar, som projektledare eller som uppdragsledare. Det är meriterande om du har erfarenhet som konsult.

För att trivas i denna roll ser vi att du är ansvarstagande med en tydlig initiativförmåga. Du har en vilja att självständigt driva ditt och ditt teams arbete framåt mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig och samarbetsinriktad person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör som andra har lätt att få förtroende för, du inspirerar dina kollegor och trivs i dialogen med kunder.

Sweco Sverige AB

Sweco Sverige AB

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Arbetsgivare Sweco Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-18
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Drottningtorget 14, Malmö