TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör / Industriell ekonom till expansivt bolag

Är du utbildad ingenjör eller ekonom och nyfiken på en affärsnära roll? Vi letar efter dig som kan starta omgående för uppdrag!

Är du strukturerad och trivs i en roll med många olika kontaktytor? Har du ett intresse att utvecklas och nyfiken på att lära dig nytt? Bra! Då kan du vara den koordinator som vi nu söker till ett välkänt företag centralt i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team med sju kollegor som stödjer varandra och arbetar tillsammans. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du trivs i en koordinerande och affärsnära roll där du arbetar tätt tillsammans med såväl kunder som andra funktioner inom företaget.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska.

Som person agerar du på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du gör intryck, är övertygande och främjar planer och idéer framgångsrikt. Vidare är du kommunikativ och systematisk, planerar i förväg och gör tydliga prioriteringar. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Alla lediga jobb