TNG
IT-säkerhetskonsult till SecureLink norr

IT-säkerhetskonsult till SecureLink norr

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill vara med på vår resa att bygga Europas ledande Cyber Security företag?

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-17
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill vara med på vår resa att bygga Europas ledande Cyber Security företag?

Vill du vara med och bygga och utveckla en helt ny konsultverksamhet i norra Sverige? Förutom regionerna Syd, Väst och Öst, ska vi nu etablera region Norr. Bli konsult hos oss och var med och utveckla Europas ledande företag inom cybersäkerhet. Hos oss får du möjlighet att rådge och konsultera Sveriges största företag och myndigheter och hjälpa dem hitta nya sätt att skapa en säkrare IT-miljö. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill utveckla dina specialistkunskaper inom området tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor, då kan detta vara din nästa utmaning.

Vill du vara med på vår resa framåt? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

Du blir en del av SecureLink Sveriges lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska skapa värde till våra kunder genom att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi skapa värde till tusentals användare.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe". Välkommen att följa med oss på resan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult kommer du att vara en del i arbetet kring att bygga upp och utveckla vår regionala konsultverksamheten i norr, tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta nära våra kunder, nya som befintliga, för att vara med och utveckla vår konsultaffär. Du kommer att vara en i laget och arbeta mot vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. I rollen som konsult kommer du analysera våra kunders behov och rådge dem under deras förändringsresa. Du kommer att ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder.

Du kommer bland annat att arbeta med:

 • Möta nya kunder och skapa affärsmöjligheter samt utveckla affären hos befintliga kunder
 • Driva affärsprocesser hos våra kunder tillsammans med engagerade kollegor
 • Leverera på projekt och kunduppdrag enligt satt projektplan eller kunduppdragsspecifikation och projektleda utifrån kundspecifika uppdrag
 • Arbeta med säkerhetsarkitektur, design, distribution, service, teknisk leverans och support, felsökning och lösa kundproblem.
 • Uppdrag inom alla delar av cybersäkerhetshjulet såsom insamling, prevention, detektion och respons.
 • Administration kring till exempel rapport- och förslagskrivning, projekt- och standarddokumentation.
 • Hålla demonstrationer och vara med som presale vid kundevent såsom seminarier
 • Vara del i att analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Vara del av den regionala utvecklingen genom att bidra till att ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner och ta fram kundplaner och projektplaner

 

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Du kommer att ingå i SecureLink Sveriges konsultorganisation. Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Då kontoren i dagsläget inte är etablerade finns flexibilitet när det gäller placering. Men vi ser gärna att du har Gävle och Sundsvall, med omnejd, som utgångspunkt. I rollen ingår resor, vilka uppskattas uppgå till cirka 2 dagar/vecka på sikt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet och en god teknisk kunskap inom IT området, gärna IT-säkerhet, och har jobbat tekniskt inom området.

Du har förmodligen arbetat med och har god teknisk kunskap inom cloud, systemadministration, operativsystem, förvaltning, drift, nätverk applikationssäkerhet och infrastruktur och/eller arkitektur. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom.

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig och du trivs i en föränderlig miljö. Du kommer att ställas inför ständigt nya problem och det blir därför viktigt att du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Som konsult tror vi att du trivs med att hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde och vill utvecklas och lära vidare.

Du är tydlig och effektiv i din kommunikation och bekväm i att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-17
Jenny Andreasson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Gävle