TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsorienterad ingenjör inom underhåll

För rekrytering till Quant Service Sweden AB söker vi på TNG Tech en ingenjör inom underhåll med ledaregenskaper.

En intressant roll för dig som är ingenjör med erfarenhet av modernt underhåll och har arbetat med ständiga förbättringar, rotorsak- och livscykelanalyser! Vill du arbeta kundnära på ett internationellt företag som är världsledande inom underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Quant i Örebro söker vi dig som vill ansvara och driva åtgärder samt projekt inom underhåll i tätt samarbete med vår kund och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Bli en ”Quantare” och gör skillnad för våra kunder genom högt säkerhetstänk, god service och underhåll i världsklass!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen arbetar du tätt tillsammans med vår kund Lantmännen Unibake, våra leverantörer, vår egen personal på enheten samt andra specialister inom företaget. Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll med stora möjligheter att vara med och påverka både på kort och lång sikt. 

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd på Quant erbjuds du en roll där du får möjlighet att utvecklas inom underhållsområdet. Du får också rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen ansvarar och driver du planeringen av både det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet samt optimerar resursutnyttjandet på enheten. Du arbetar med utvecklingsfrågor såväl internt inom Quant som tillsammans med kunden. Vidare ansvarar du för Quants "Plant Performance Improvement process" vilket innebär arbete med förbättrande åtgärder av OEE samt andra viktiga projekt. Du ansvarar också för underhållssystem inom smart maintenance. 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av Quants underhållsavdelning i Örebro, där vi driver hela underhållet hos vår kund Lantmännen Unibake (Korvbrödsbagaren). Quant har med sin breda kompetens i uppdrag att underhålla och förbättra produktionsanläggningen. Du ingår i ett team om cirka 20 medarbetare. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll. Kunskaper inom automation, PLC, styr- och reglerteknik är meriterande. Sannolikt har du en bred teknisk kompetens och ett stort intresse för modernt underhåll.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av underhållssystem.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb