TNG
Alla lediga jobb hos Fitness24seven

Lediga jobb hos Fitness24Seven via TNG

Jobba hos Fitness24Seven

Vi på TNG rekryterar löpande för Fitness24Seven, och här hittar du olika jobb på gym och träningsanläggningar runt om i Sverige. 

Här kommer vi att lägga upp nya tjänster kontinuerligt, och förhoppningsvis hittar du något som passar just dig! Det kommer att finnas extrajobb, heltid- och deltidsjobb över hela Sverige.  

TNG är Fitness24Sevens rekryteringspartner och vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Det innebär att alla sökande behandlas lika och att vi låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. Du söker enkelt på vår hemsida eller på mobilen.

Här hittar du alla lediga tjänster hos Fitness24Seven

Tyvärr. Vi har inga lediga jobb på det här området just nu.

Men vi har många andra spännande jobb du kan söka hos oss på TNG! Fördomsfritt – så klart!

Se alla lediga jobb

Så hjälpte TNG gymkedjan Fitness24Seven att rekrytera fördomsfritt i stora volymer

Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 200 gym i sex länder (Sverige, Norge, Finland, Polen, Thailand och Colombia).

Fördomsfri rekrytering i stora volymer stärker gymkedjans muskler

Att hitta serviceinriktade och motiverade medarbetare till en arbetsplats kan ofta vara både svårt och tidskrävande. Hur lyckas man då löpande hitta kandidater till 150 arbetsplatser – utspridda i hela landet? Med TNG som rekryteringspartner har Fitness24Seven anställt över hundra nya medarbetare till sina anläggningar runt om i Sverige. Utan att för den sakens skull ge avkall på kvalitén.

Fitness24Seven väljer TNG som rekryteringspartner

Fitness24Seven satsar nu på att locka fler vanliga motionärer till sina gym genom förbättrad kundservice och en större mångfald bland sina medarbetare. För att lyckas ska företaget löpande rekrytera flera hundra medarbetare och har valt bemannings- och rekryteringsföretaget TNG, specialister på fördomsfri rekrytering, som ny rekryteringspartner.

Läs hela pressmeddelandet här!

Läs mer om framgången