Sök

Lediga jobb Bromölla

Se alla lediga jobb
Boxar
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Sök lediga jobb fördomsfritt via TNG

Här hittar du alla lediga jobb som just nu går att söka via oss på TNG. Vi är det bemannings- och rekryteringsföretag där du söker jobb fördomsfritt, och får en objektiv bedömning av din ansökan.

Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Det gör att vi ser bortom din CV-historik, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare.

När du söker lediga jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli bemanningskonsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du jobb här. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech har ofta många intressanta lediga ingenjörsjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Hittar du ingen passande tjänst just nu, får du gärna göra en spontanansökan eftersom vi inte alltid publicerar alla våra lediga jobb. Vi arbetar dock alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag.