TNG

Trainee: Framtidens chefer & ledare till EuroMaint

Trainee-tjänst: Till växande Euromaint, med placering i Stockholm, söker vi framtidens ledare och chefer.

Arbetsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pär Johansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Trainee-tjänst: Till växande Euromaint, med placering i Stockholm, söker vi framtidens ledare och chefer.

Har du några års arbetslivserfarenhet och är utbildad ingenjör? Lockas du av en spännande roll som trainee i en platt och kundnära organisation i ett företag med kraftig tillväxt? Då kanske du är en av Euromaints framtida ledare eller chefer?

Till Euromaints karriärsprogram / traineeprogram söker vi nu dig som vill få en unik möjlighet att under ett års tid arbeta i spännande projekt och olika roller som trainee samt bygga ett stort nätverk inom företaget. Under programmet får du lära känna företagets olika funktioner och strukturer samtidigt som du får följa en dedikerad mentor som sitter i företagets ledningsgrupp. Låter det spännande? Nu söker vi dig som vill utvecklas som trainee hos oss på Euromaint!

Välkommen med din ansökan till vårt traineeprogram idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som trainee erbjuder vi dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  Under ett års tid får du en unik möjlighet att bygga ett nätverk och lära känna Euromaint och företagets organisation via vårt traineeprogram. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Följa en erfaren och dedikerad mentor som sitter i företagets ledning. 
  • Projektarbete inom exempelvis inköp, miljö, säkerhet eller produktionsteknik. 
  • Kontinuerliga uppföljning för att säkerställa din personliga utveckling. 
  • Kontaktperson hos TNG för en löpande dialog och coachning. 
  • Efter ett års tid kommer du erbjudas en intressant roll med målsättning att bli en av Euromaints framtida ledare eller chefer. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som framtida ledare hos på Euromaint ser vi dig som vill ta både ett affärs- och ledaransvar.

Då vi finns på ett flertal orter i landet förekommer resande och eventuell placering på annan ort under en begränsad tid. Givetvis ordnar vi med boende om arbetet sker på annan ort än din bostadsort. 

Efter programmet finns möjligheten att ta en ledande roll i någon av våra verksamheter ute i landet. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial ingenjörsexamen eller motsvarande samt har ett antal års arbetslivserfarenhet efter studierna. Självklart har du ett stort tekniskt intresse med siktet inställt på en fortsatt karriär inom Euromaint.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en god IT-vana. 

Som person trivs du med att ta en ledande roll och är duktig på att samordna och motivera. Du är betraktande och hänsynsfull samt förstår och analyserar komplexa problem och frågor snabbt. Vidare fokuserar du på resultatet, är systematisk, agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är öppen för förändring samt är självständig och idérik.  

EuroMaint Rail

EuroMaint Rail

På EuroMaint Rail arbetar vi med teknik och underhåll i framkant. Våra kunder finns inom spårtrafikbranschen i Sverige och Norden. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vår ambition är att genom medarbetarnas kompetens och engagemang ständigt förbättra våra kunders konkurrenskraft.

EuroMaint Rail har en omsättning på 1 453 MSEK och cirka 1 100 medarbetare (2017). EuroMaint Rail ägs av private equity-fonden SSVP, som rådges och förvaltas av Orlando Nordic. www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
EuroMaint Rail
Arbetsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Pär Johansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet


Råsta Strandväg 16, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig