TNG
Mest lästa bloggposter om att söka jobb

Mest lästa bloggposter om att söka jobb

December går mot sitt slut och många summerar året som gått. Vi har självklart gjort detsamma och bjuder här på våra mest lästa bloggposter om att söka jobb 2015.

TNG bloggar ofta om jobbsökande och karriär. Allt som oftast är det våra egna rekryterare som tar sig tid att skriva och bjuder på konkreta och användbara tips som ska hjälpa kandidater som planerar att söka jobb. Något som också visat sig uppskattat av jobbsökare då det är dessa inlägg som är mest lästa.

Här bjuder vi på årets mest populära bloggposter för jobbsökare under 2015.

 

Kompetensbaserad intervju vid rekrytering på TNG5 råd inför en kompetensbaserade intervju

I den här bloggposten bjuder Johan Skillstedt, kandidatansvarig på TNG i Örebro, på konkreta tips hur jobbsökare kan förbereda sig inför en kompetensbaserad intervju.
Läs mer här

tips-pa-gruppintervju-anstallningsintervju3 råd inför en gruppintervju

Julia Wengse, kandidatansvarig på TNG i Stockholm, berättar i den här bloggposten hur gruppintervjuer fungerar och delar med sig av sina bästa råd.
Läs mer här

kompetens-personlighets-tester-soka-jobb-tngVarför testar vi våra kandidater?

På TNG välkomnar vi alla sökande, och för oss ska din kompetens alltid stå i fokus. Därför använder vi kompetens- och personlighetstester för att göra fördomsfria urval. Så här går det till.
Läs mer här

En eller ett CVEn eller ett cv?

Vårt populäraste blogginlägg år efter år 🙂 Har du någon gång skrivit eller pratat om cv och blivit tillrättavisad om att du böjer ordet fel så har du kommit rätt. Här reder vi ut vad som gäller.
Läs mer här

 

Söka jobb inför 2016?

Förresten, funderar du på att byta jobb? Då hittar du alla våra lediga jobb här. Sök ett nytt jobb idag och få en ny karriär 2016! Lycka till!