TNG
Anbudsansvarig till Euromaint i Solna

Anbudsansvarig till Euromaint i Solna

Vi söker anbudsansvarig till Sveriges största bolag inom tågunderhåll - Euromaint!

Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-29
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Vi söker anbudsansvarig till Sveriges största bolag inom tågunderhåll - Euromaint!

Har du tidigare erfarenhet av anbudsprocesser och vill vara med och utveckla Euromaints affär och kundrelationer? Är du dessutom resultatorienterad och kommunikativ? Bra! Då kan detta vara en roll för dig.

Som Anbudsansvarig på Euromaint kommer du genom ditt arbete vara med att bidra till att Euromaint Rail vinner nya affärer genom optimerade och konkurrenskraftiga erbjudanden. Här erbjuds du en spännande roll i ett framtidsorienterat bolag med god chans att vidareutvecklas inom företaget på sikt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer att erbjudas ett arbete i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas och utmanas. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den globala koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innefattar att ta ansvar för hela anbudsprocessen vilket bland annat innefattar ledning, struktur, framtagning av material, samordning och kvalitetssäkring. Du fokuserar på att utveckla nya affärsmöjligheter samt att bidra i arbetet med att maximera utfallet av samarbeten med kunder där avtal slutits. Du ansvarar för hela anbudsprocessen från början till slut.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda hela eller delar av anbudet i enlighet med anbudsprocessen.
  • Ansvara för att anbudsarbetet planeras, produceras, valideras och överlämnas till kund inom utsatt tid.
  • Upprätta anbudstidplan för hela anbudsarbetet
  • Genomföra kundförhandlingar tillsammans med övriga förhandlingsteamet (till exempel försäljningsansvarig, delprojektledare och jurist)
  • Projektleda anbudsarbete i samarbete med andra funktioner i bolaget
  • Genomföra WINN/loss analys av det interna anbudsarbetet inom anbudsgruppen tillsammans med försäljningsansvarig. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du även ansvara för att etablera och utveckla avtalsvillkor och affärsmodeller samt tillsammans med försäljningsansvarig upprätta och dokumentera GAP analyser som möjliggör att förhandlingsarbetet kan följas avseende förändringar av avtalsvillkor, omfattning, risker och prissättning genom hela anbudsarbetet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning samt/eller minst fem års relevant erfarenhet inom liknande roll. Du får gärna ha kunskap av teknisk producerande verksamhet inom järnvägs, kraftgenerering- eller anläggningsbranschen.

Som person är du pålitlig, ansvarstagande och bidrar med din kompetens. Vidare är du resultatorienterad och gillar när du själv får skapa en tydlig struktur för ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor både inom organisationen och externt så du har att lätt för samarbeta och trivs i interaktion med andra.

Euromaint Rail

Euromaint Rail

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Euromaint Rail
Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-29
Ida Nordin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Vretenvägen 11