TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anbudsansvarig till Euromaint i Solna

Vi söker anbudsansvarig till Sveriges största bolag inom tågunderhåll - Euromaint!

Har du tidigare erfarenhet av anbudsprocesser och vill vara med och utveckla Euromaints affär och kundrelationer? Är du dessutom resultatorienterad och kommunikativ? Bra! Då kan detta vara en roll för dig.

Som Anbudsansvarig på Euromaint kommer du genom ditt arbete vara med att bidra till att Euromaint Rail vinner nya affärer genom optimerade och konkurrenskraftiga erbjudanden. Här erbjuds du en spännande roll i ett framtidsorienterat bolag med god chans att vidareutvecklas inom företaget på sikt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer att erbjudas ett arbete i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas och utmanas. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den globala koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innefattar att ta ansvar för hela anbudsprocessen vilket bland annat innefattar ledning, struktur, framtagning av material, samordning och kvalitetssäkring. Du fokuserar på att utveckla nya affärsmöjligheter samt att bidra i arbetet med att maximera utfallet av samarbeten med kunder där avtal slutits. Du ansvarar för hela anbudsprocessen från början till slut.

Exempel på arbetsuppgifter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du även ansvara för att etablera och utveckla avtalsvillkor och affärsmodeller samt tillsammans med försäljningsansvarig upprätta och dokumentera GAP analyser som möjliggör att förhandlingsarbetet kan följas avseende förändringar av avtalsvillkor, omfattning, risker och prissättning genom hela anbudsarbetet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning samt/eller minst fem års relevant erfarenhet inom liknande roll. Du får gärna ha kunskap av teknisk producerande verksamhet inom järnvägs, kraftgenerering- eller anläggningsbranschen.

Som person är du pålitlig, ansvarstagande och bidrar med din kompetens. Vidare är du resultatorienterad och gillar när du själv får skapa en tydlig struktur för ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor både inom organisationen och externt så du har att lätt för samarbeta och trivs i interaktion med andra.

Alla lediga jobb