TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Support till Luda.Farm i Göteborg

Vill du agera spindel i nätet, är teknisk intresserad och vill bli vår nästa stjärna inom Business Support?

Vi söker dig med stort engagemang och vilja att leverera support i världsklass! Vi erbjuder dig en spännande tjänst med modern teknik där du får ta ett stort ansvar för vår affär.

Du kommer att supporta våra återförsäljare och distributörer och stort fokus kommer att ligga på att strukturera och förbättra vår orderhantering och support. Låter detta spännande? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett företag som förser lantbrukare världen över med nyskapande produkter och tjänster vilket gör det dagliga arbetet lättare, säkrare och mer effektivt. I juni 2017 lanserade företaget my.luda.farm en modulbaserad plattform som kunden kopplar en rad olika kameror och sensorer till. Dessa gör att lantbrukaren kan se information i realtid, ta fullständig kontroll över vad som händer på gården och får möjlighet till lugn och ro.

Nu får du vara med på vår resa framåt där entreprenörskap och driv symboliserar vårt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta med en kundanpassad produkt under parollen "Smart Farming Made Easy" för att ge lantbrukaren "Your Farm In Your Hand".

Våra ledord som vi värdesätter högt är - Nyfikenhet, Naturlighet och Närvarande.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på dagtid och du supportar tekniska produkter med uppkoppling, trådlös utrustning, IP-kameror, hemautomation och appar. Som en naturlig del av vår relationsbaserade tillväxt har alla på företaget ett ansvar som "Customer Success Managers".

Dagligen arbetar du nära tillsammans med vår VD, produktutvecklare, IT-utvecklare, säljare, marknadskoordinator, support och administration. Du kommer att sitta i våra fina lokaler i Krokslätt (Mölndal) och vi är ett litet och sammansvetsats team som upplevs familjärt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med Business Support av teknisk karaktär. Den tekniska delen kan bestå av frågor gällande nätverk, IT, kamera och felsökning. Har du dessutom erfarenhet från lantbruksmiljö och/eller lantbruksprodukter är det mycket meriterande.

Du trivs med att jobba självständigt och agera spindel i nätet. Du har även förmågan att skapa struktur och utveckla interna processer som leder till ett effektivt arbete.

Som person är du strukturerad, driven och prestigelös. Det krävs därför att du hela tiden ska sträva efter den bästa lösningen. Rollen är bred och kräver därför att du kan hantera många olika situationer och arbetsuppgifter. Dina kontaktytor är också många och du måste vara en mycket god kommunikatör. Arbetet innebär kontakt med utländska kunder och samarbetspartnerns, därför är det viktigt att du talar och skriver engelska men även Tyska eller Franska är meriterande.

Alla lediga jobb