TNG

Lediga jobb Skåne

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Sök lediga jobb i Skåne

Välkommen till oss på TNG i Region Skåne. På den här sidan hittar du alla lediga jobb som just nu går att söka via oss på rekryterings- och bemanningsföretaget TNG. Jobben finns bland annat i Malmö, Helsingborg, Landskrona, Kristianstad, Lund, Trelleborg och Ystad. När du söker jobb via oss i Skåne söker du fördomsfritt, och får en objektiv bedömning av din ansökan.

Det betyder att vi lämnar magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår rekryteringsprocess. Vi gör våra kandidaturval utifrån fakta och arbetspotential vilket innebär att vi bl.a. inte frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Allt för att vi ska se bortom din CV-historik, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

När du söker lediga jobb i Region Skåne via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli bemanningskonsult runt om i Skåne. Det innebär att du blir anställd av oss, men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher.

Att jobba i Region Skåne innebär att du befinner dig i Sveriges sydligaste landskap. I norr gränsar Skåne till Halland och Småland, i öster till Blekinge och Östersjön, i söder till Östersjön och i väster till det smala Öresund som skiljer Skåne från Danmark.

Skåne skapar tillsammans med de danska öarna Själland, Lolland, Falster, Mön och Bornholm den transnationella Öresundsregionen. Ett samarbete som lett till många nya lediga jobb inom regionen.

Söka lediga jobb i Region Skåne och Östersundsregionen
Idag är Öresundsregionen en het metropol som växer dagligen och fortsätter att locka till sig näringsliv i form av intressanta företag och arbetskraft.

Inom regionens gränser produceras idag ca 26 % av Sveriges och Danmarks samlade BNP. Här finns också mer än 12 universitet, ca 12 000 forskare och över 150 000 aktiva studenter. Öresundsregionen erbjuder därmed den största koncentrationen av högutbildade i norra Europa. En fördel för dig som söker ny arbetskraft, nya anställda eller en samarbetspartner i med goda kunskaper och erfarenheter på sitt CV.

Inom Öresundsregionen finns även ett av Europas största IT-kluster som idag sysselsätter ca 120 000 personer inom regionen fördelat på över 10 000 företag inom IT och bioteknik, vilket innebär många lediga IT-jobb och möjlighter för utvecklare. Utöver IT-sektorn är även distribution av livsmedel en tillväxtsektor inom regionen. Många stora nordiska företag inom har idag sina huvudkontor inom regionen.