TNG
Sök lediga jobb fördomsfritt hos TNG

Ny karriär?
Sök jobb fördomsfritt

… Eller gör en spontanansökan hos TNG!

Administrativ Assistent sökes till Lidl!

Administrativ Assistent sökes till Lidl!

Sigtuna Administration / Administratör Lidl Administrativ Assistent sökes till Lidl! Jasmin Hedlund Sigtuna
Controller till Focus Nordic i Göteborg

Controller till Focus Nordic i Göteborg

Göteborg Finans / ekonomijobb Focus Nordic Controller till Focus Nordic i Göteborg Filippa Isaksson Göteborg
Controller till uppdrag i Göteborg

Controller till uppdrag i Göteborg

Göteborg Finans / ekonomijobb TNG Group AB Controller till uppdrag i Göteborg Filippa Isaksson Göteborg
Administratör – utvecklas som konsult hos oss!

Administratör – utvecklas som konsult hos oss!

Stockholm Administration / Administratör TNG Group AB Administratör – utvecklas som konsult hos oss! Amanda Jansson Stockholm
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Ekonomiassistent – utvecklas som konsult hos TNG!

Ekonomiassistent – utvecklas som konsult hos TNG!

Stockholm Finans / ekonomijobb TNG Group AB Ekonomiassistent – utvecklas som konsult hos TNG! Amanda Jansson Stockholm
Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell

Göteborg Försäljning / säljjobb Ahlsell Sverige AB Utesäljare inom Industriell EL till Ahlsell Ida Nordin Göteborg
Kvalitetsansvarig QMS till Euromaint

Kvalitetsansvarig QMS till Euromaint

Åmål Teknik / Ingenjörsjobb Euromaint Rail Kvalitetsansvarig QMS till Euromaint Ida Nordin Åmål
Ingenjör El till Euromaints teknikavdelning

Ingenjör El till Euromaints teknikavdelning

Åmål Teknik / Ingenjörsjobb Euromaint Rail Ingenjör El till Euromaints teknikavdelning Ida Nordin Åmål
Researcher till TNG i Stockholm

Researcher till TNG i Stockholm

Solna Personal / HR-jobb TNG Group AB Researcher till TNG i Stockholm Annika Jepsson Solna
Systemsäljare inom automation till Festo AB

Systemsäljare inom automation till Festo AB

Stockholm Teknik / Ingenjörsjobb Festo Systemsäljare inom automation till Festo AB Rebecca Andersson Stockholm
Systemspecialist till Swedol / Alligo i Örebro

Systemspecialist till Swedol / Alligo i Örebro

Örebro IT-support och drift Swedol / Alligo Systemspecialist till Swedol / Alligo i Örebro Pär Johansson Örebro
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Gruppchef till löpande försörjningsstöd Nynäshamn

Gruppchef till löpande försörjningsstöd Nynäshamn

Nynäshamn Administration / Administratör Nynäshamns kommun Gruppchef till löpande försörjningsstöd Nynäshamn Daniel Johansson Falk Nynäshamn
Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö

Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö

Malmö Underhåll / driftsjobb TOMRA Recond- och servicetekniker till Tomra i Malmö Rebecca Andersson Malmö
Visa alla jobb

Sök lediga jobb fördomsfritt idag!

Här hittar du alla lediga jobb och tjänster som just nu går att söka fördomsfritt via oss på TNG. Du hittar lediga jobb inom ekonomi, kundservice, IT, teknik, HR, drift, inköp, administration, logistik, marknad, sälj, kommunikation och finans i hela Sverige.

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom vår fördomsfria rekrytering. Och vi gör det på riktigt. Det innebär att när du söker lediga jobb så ser vi kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en objektiv bedömning av din ansökan och inte blir bortvald på felaktiga grunder när du ska söka jobb.

Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar den subjektiva bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Men det är inte allt vi gör. Vi skriver också platsannonser som inkluderar och utbildar alla våra rekryterare löpande inom diskrimineringslagstiftningen. För att lyckas bättre med vår fördomsfria rekrytering har vi också tagit bort det personliga brevet, möjligheten för sökande att ladda upp bilder på sig själva samt uteslutit möjligheten att registrera ålder. Allt för att du ska kunna söka våra lediga tjänster mer rättvist och enkelt.

Dessutom har vi valt att anonymisera alla sökandes namn i urvalsfasen för våra rekryterare. Allt för att bara lyfta fram din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare. Det innebär dock inte att vår rekryteringsprocess inte är personlig, utan snarare att vi enbart fokuserar på det som är av vikt – din framtida arbetsprestation. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt.

För att komma vidare i vår fördomsfria rekryteringsprocess är det viktigt att du som söker lediga jobb också genomför våra arbetspsykologiska tester. Efter att du skickat in din ansökan kommer nästa steg i vår fördomsfria process. Du får ett mail med länkar till våra kompetens- och personlighetstester.

Testpaketen är noga utformade av våra rekryterare som tillsammans med kunden har valt ut de viktigaste kompetenserna för tjänsten. De tar ungefär 20-25 minuter att genomföra, och när du har gjort dem en gång sparas dem i vårt system i tolv månader. Därefter används de när du söker andra liknande jobb och tjänster via TNG. Efter du genomfört testerna får du skriftlig feedback utifrån ditt testresultat med tips på utvecklingsområden. Tänk på att vi inte är ute efter att hitta kandidater med de högsta testresultaten, utan att hitta rätt matchning utifrån efterfrågad kompetens.

TNG är en värderingsstyrd och prestigelös organisation där vi varje dag jobbar för att bidra till en hållbar arbetsmarknad (läs mer om vårt arbete kring hållbarhet). När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Helsingborg, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du lediga jobb via TNG. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering, ux och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Via dem hittar du många lediga jobb t.ex. ingenjörsjobb, teknikjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Så ta chansen – sök lediga jobb och tjänster idag! Hittar du inget jobb som passar dig just nu, får du gärna göra en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller tjänst som konsult. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi jobbar med vår fördomsfria rekrytering och löpande försöker utveckla den. Har du frågor eller funderingar hör av dig på vår chat.