TNG
Sök lediga jobb fördomsfritt hos TNG

Ny karriär?
Sök jobb fördomsfritt

… Eller gör en spontanansökan hos TNG!

Office manager / HR – administratör till Friends

Office manager / HR – administratör till Friends

Stockholm Administration / Administratör TNG Group AB Office manager / HR – administratör till Friends Åsa Pettersson Stockholm
QA koordinator till Arjo i Malmö

QA koordinator till Arjo i Malmö

Malmö Administration / Administratör Arjo QA koordinator till Arjo i Malmö Rebecca Andersson Malmö
Administratör- support vid affärssystemsbyte

Administratör- support vid affärssystemsbyte

Solna Administration / Administratör TNG Group AB Administratör- support vid affärssystemsbyte Amanda Jansson Solna
Längre konsultuppdrag inom backoffice/finans

Längre konsultuppdrag inom backoffice/finans

Stockholm Finans / ekonomijobb TNG Group AB Längre konsultuppdrag inom backoffice/finans Ida Nordin Stockholm
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Kundtjänst utgående samtal Entercard, Stockholm!

Kundtjänst utgående samtal Entercard, Stockholm!

Stockholm Kundtjänst / kundservice Entercard Kundtjänst utgående samtal Entercard, Stockholm! Helena Söderström Stockholm
Rekryterare till kund i Göteborg

Rekryterare till kund i Göteborg

Göteborg Personal / HR-jobb TNG Group AB Rekryterare till kund i Göteborg Filippa Isaksson Göteborg
Kundsupport till tillverkande företag

Kundsupport till tillverkande företag

Örebro Kundtjänst / kundservice TNG Group AB Kundsupport till tillverkande företag Malin Thoresson Örebro
Ekonomiassistent / administratör till Stockholm

Ekonomiassistent / administratör till Stockholm

Stockholm Finans / ekonomijobb TNG Group AB Ekonomiassistent / administratör till Stockholm Helena Söderström Stockholm
Drifttekniker till vår kund i centrala Örebro

Drifttekniker till vår kund i centrala Örebro

Örebro Underhåll / driftsjobb TNG Drifttekniker till vår kund i centrala Örebro Malin Thoresson Örebro
Customer Relations Agent till Entercard Stockholm!

Customer Relations Agent till Entercard Stockholm!

Stockholm Kundtjänst / kundservice Entercard Customer Relations Agent till Entercard Stockholm! Helena Söderström Stockholm
Inköpare till konsultuppdrag

Inköpare till konsultuppdrag

Landskrona Inköp / inköpsjobb TNG Group AB Inköpare till konsultuppdrag Lovisa Wang-Larsen Landskrona
Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven

Alla lediga jobb just nu på Fitness24Seven Göteborg
Ekonomiassistent 50% på distans sökes till uppdrag

Ekonomiassistent 50% på distans sökes till uppdrag

Malmö Finans / ekonomijobb TNG Group AB Ekonomiassistent 50% på distans sökes till uppdrag Sofia Axelsson Malmö
HR administratör till Stockholm!

HR administratör till Stockholm!

Stockholm Personal / HR-jobb TNG Group AB HR administratör till Stockholm! Helena Söderström Stockholm
Visa alla jobb

Sök lediga jobb fördomsfritt idag!

Här hittar du alla lediga jobb och tjänster som just nu går att söka fördomsfritt via oss på TNG. Du hittar lediga jobb inom ekonomi, kundservice, IT, teknik, HR, drift, inköp, administration, logistik, marknad, sälj, kommunikation och finans i hela Sverige.

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom vår fördomsfria rekrytering. Och vi gör det på riktigt. Det innebär att när du söker lediga jobb så ser vi kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en objektiv bedömning av din ansökan och inte blir bortvald på felaktiga grunder när du ska söka jobb.

Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar den subjektiva bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Men det är inte allt vi gör. Vi skriver också platsannonser som inkluderar och utbildar alla våra rekryterare löpande inom diskrimineringslagstiftningen. För att lyckas bättre med vår fördomsfria rekrytering har vi också tagit bort det personliga brevet, möjligheten för sökande att ladda upp bilder på sig själva samt uteslutit möjligheten att registrera ålder. Allt för att du ska kunna söka våra lediga tjänster mer rättvist och enkelt.

Dessutom har vi valt att anonymisera alla sökandes namn i urvalsfasen för våra rekryterare. Allt för att bara lyfta fram din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare. Det innebär dock inte att vår rekryteringsprocess inte är personlig, utan snarare att vi enbart fokuserar på det som är av vikt – din framtida arbetsprestation. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt.

För att komma vidare i vår fördomsfria rekryteringsprocess är det viktigt att du som söker lediga jobb också genomför våra arbetspsykologiska tester. Efter att du skickat in din ansökan kommer nästa steg i vår fördomsfria process. Du får ett mail med länkar till våra kompetens- och personlighetstester.

Testpaketen är noga utformade av våra rekryterare som tillsammans med kunden har valt ut de viktigaste kompetenserna för tjänsten. De tar ungefär 20-25 minuter att genomföra, och när du har gjort dem en gång sparas dem i vårt system i tolv månader. Därefter används de när du söker andra liknande jobb och tjänster via TNG. Efter du genomfört testerna får du skriftlig feedback utifrån ditt testresultat med tips på utvecklingsområden. Tänk på att vi inte är ute efter att hitta kandidater med de högsta testresultaten, utan att hitta rätt matchning utifrån efterfrågad kompetens.

TNG är en värderingsstyrd och prestigelös organisation där vi varje dag jobbar för att bidra till en hållbar arbetsmarknad (läs mer om vårt arbete kring hållbarhet). När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Helsingborg, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du lediga jobb via TNG. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering, ux och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Via dem hittar du många lediga jobb t.ex. ingenjörsjobb, teknikjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Så ta chansen – sök lediga jobb och tjänster idag! Hittar du inget jobb som passar dig just nu, får du gärna göra en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller tjänst som konsult. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi jobbar med vår fördomsfria rekrytering och löpande försöker utveckla den. Har du frågor eller funderingar hör av dig på vår chat.