TNG

Lediga jobb Varberg

Se alla lediga jobb
Boxar
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Varberg

Lediga jobb i Varberg
Varberg är en tätort i mellersta Halland med cirka 35 000 invånare och är belägen vid Kattegatt mittemellan Göteborg och Halmstad. Varberg är en turist- och handelsstad med hamn och färjeförbindelse med Grenå i Danmark. Dess hamn och närhet till Göteborg gör Varberg till en attraktiv plats för internationella företag.

I Varberg finns även Sveriges största skoimportörer och grossister med över 20 företag i branschen. Bland de största kan nämnas Vagabond och Nilson Group. De har båda huvudkontor i Varberg men tillverkningen sker utanför Sverige.

Nordens största kraftverk, Ringhals, är beläget 20 km norr om Varberg. Där produceras 18% av Sveriges elektricitet. De har över 1200 anställda och är efter Varbergs kommun den största arbetsgivaren i området. Ringhals behöver kompetens inom många olika områden och söker ständigt nya medarbetare.

Utanför Varberg finns även ett antal större företag som arbetar med träteknik och tillverkning av byggvaror. Tillsammans har de omkring 1500 anställda och många lediga jobb.

Turiststaden Varberg
Varberg är en av Sveriges mest besökta sommarstäder och har en stor del av sitt näringsliv riktat mot turism. Staden är även en av de viktigaste spa- och kurorterna i Sverige med en historia som går tillbaka till tidigt 1800-tal. För dig som söker jobb finns det många möjligheter till både säsongs- och heltidsjobb inom service och turism.

Utbildning i Varberg
Vid hamnen i Varberg finns Campus Varberg som i samverkan med andra högskolor erbjuder högskoleutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar. Campus Varberg invigdes 2003 och har i dagsläget omkring 1700 helårsstudenter. Campus Varberg erbjuder mer yrkesinriktade utbildningar som är efterfrågade på arbetsmarknaden.

Söka jobb i Varberg
TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi ser potentialen hos alla som söker jobb och låter fakta gå före magkänsla, namn. Ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. Surfa in till våra lediga jobb i Varberg och se om det är något som passar dig. Är det inget som passar just nu så är det bara att registrera ditt CV så kan vi kontakta dig om det kommer upp nya jobb som är rätt för din kompetens.