TNG
Anläggningsstrateg till Haninge kommun

Anläggningsstrateg till Haninge kommun

Nu söker vi en Anläggningsstrateg till kultur - och fritidsförvaltningen i Haninge Kommun. Var med och gör skillnad!

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm och är utsedd till en av åtta regionala stadskärnor i länet. Nu söker Haninge Kommun en anläggningsstrateg till förvaltningens nyinrättade avdelning verksamhetsstöd.

Har du erfarenhet som anläggningsstrateg eller lokalcontroller? Har du på annat sätt arbetat med fastigheter inom offentlig verksamhet och vill nu bredda dig? Drivs du av utmaningar och vill vara med på Haninge Kommuns utvecklingsresa? Då är det här uppdraget för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Anläggningsstrateg kommer du kunna påverka stadsbilden och tillsammans med dina kollegor kommer du göra skillnad i många av Haninge kommuns invånares liv. Till din hjälp har du flera kompetenta kollegor som besitter hög kompetens inom sina specifika områden. Arbetsklimatet är gott och trivseln inom enheten är hög!

Du kommer till en tjänst där variationen är stor. Du kommer få vara ute och se många olika fysiska platser inom kommunen från kulturhus, sim- och sporthallar, bibliotek till idrottsanläggningar, allt för att du ska kunna jobba med den långsiktiga strategin på bästa sätt.

I Haninge pågår nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i kommunens historia. Haninge kommun ligger i startgroparna för att utveckla Torvalla som ett välkomnande och livfullt centrum för fritid, kultur och evenemang blandat med bostäder, skolor och handel. Övriga projekt innefattar ett utbyggt kulturhus i Handen, ett nytt kultur- och föreningshus i Jordbro samt en simhall och ett kulturhus i Västerhaninge. Du och din kunskap kommer ha stor betydelse för hur utvecklingen av kommunens verksamhetslokaler och anläggningar blir.

Du utgår från ett strategiskt läge i Haninge. 20 minuter söder om stan, mittemellan Södermalm och nya Norvik Hamn med närhet till pendeltågsstation.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsstrateg för kultur- och fritidsförvaltningen arbetar du strategiskt med förvaltningens lokalförsörjning på kort och lång sikt. I uppdraget som anläggningsstrateg ingår bland annat:

Värt att veta

I din roll kommer du att arbeta nära förvaltningens avdelningar, förvaltningsledning och kommunens två nämnder, kultur- och demokratinämnden samt idrotts- och fritidsnämnden. Haninge kommun är inne i en spännande tillväxt och är en viktig del i den regionala utvecklingen. 

Du kommer sitta i kommunhuset centralt i Handen nära till pendeltåget, Rudans friluftsområde, Haninge kulturhus med bibliotek och konsthall. Du har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Tjänsten är på heltid med start när rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som jobbat med liknande frågor, gärna inom kommun eller liknande typ av organisation. Vi ser gärna att du har god kännedom om idrottsanläggningar och verksamhetslokaler för kultur och fritid. Du har vana av att arbeta i olika digitala verksamhetssystem som Bluebeam och GIS.

Du kan också ha erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerade fastighetsutvecklingsfrågor, planering och utveckling av lokalutnyttjande samt strategiska anläggningsfrågor och har då erhållit goda kunskaper om relevant lagstiftning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av infrastrukturprojekt eller exploateringsprocesser.

Som person är du strukturerad, analytisk och har förmågan att bygga upp ett relevant nätverk för att klara din uppgift på bästa sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. 

 

 

Lär känna Haninge kommun – din framtida arbetsgivare

Det goda livet finns i Haninge. 97 000 invånare gör oss till en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Genom vårt fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden.

Visste du att Haninge kommun...

... är en av de största kommunerna i Stockholms län. Här finns en fantastisk skärgård med kända öar som Utö, Kymmendö och Huvudskär. Men Haninge är inte bara skärgård. Tyresta nationalpark och ett stort antal naturreservat erbjuder stora möjligheter till fritidsaktiviteter i naturen.

Därför trivs vi på Haninge kommun...

Haninge är en otroligt snabbväxande kommun där det händer saker hela tiden och framtidstron är stark. Vi har flera spännande projekt på gång som kommer påverka kommunen mycket där anläggningsstrategen har en viktig roll.

Anna Törnqvist, Avdelningschef verksamhetsstöd

Jobbet som som anläggningsstrateg har varit fantastiskt! Det har varit roligt att jobba i projektform från idé till slutresultat för lokaler som ska stå kvar i många år. rnrnJobbet är varierat och jag har lärt mig något nytt varje dag med kollegor som är både otroligt duktiga och trevliga!

Michael Manolescu, Avgående anläggningsstrateg

Avstånd till arbetsplatsen

Rudsjöterrassen 2, Handen. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Haninge kommun

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Haninge kommun valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Hendrik Christiansson


Haninge kommun

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse. 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-12-21