TNG
Senior Pricing Lead till PostNord i Stockholm

Senior Pricing Lead till PostNord i Stockholm

Nu söker vi efter en Senior Pricing Lead till huvudkontoret i Solna. Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet som pricing analyst / specialist från ett större bolag eller från en komplex bransch? Har du kanske jobbat som transfer pricing specialist / manager och vill nu ha en ny utmaning? Vill du vara med och forma framtidens prissättningsstrategier för PostNord? Då har vi ett jobb för dig!

Just nu söker vi en erfaren Pricing Lead som kommer att spela en avgörande roll i att stärka PostNords team och deras framgång över hela Norden!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Senior Pricing lead kommer du jobba med att driva PostNords Paketproduktprissättning i samarbete med andra funktioner inom PostNord.

Du kommer jobba i en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag där många medarbetarna inom PostNord är väldigt engagerade och extremt kunniga inom sitt område då PostNord är den största aktören inom logistik i Norden. Din närmsta chef har en bred erfarenhet av affärsutveckling från flera olika branscher och är en erfaren chef som ger mycket självständighet och eget ansvar till dig som medarbetare.

PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner. Bland annat erbjuder dom:

 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Senior Pricing Lead kommer du att ansvarar för de strategiska prissättningsmodellerna och samverkar nära med försäljnings-, produkt-, drift- och finansavdelningarna. Du kommer leda arbetet både när det gäller prissättningen av existerande produkter men även när nya erbjudanden planeras. En annan viktig del av ditt jobb är att hjälpa säljavdelningar genom att ge dem värdefulla insikter och analyser när de behöver stöd i kundförhandlingar. Fokuset kommer också att ligga på att utveckla PostNords prisstrategier och ta en aktiv del av transformationen i PostNords prisstrategier. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Solna med viss möjlighet till distansarbete. Du rapporterar direkt till PostNords Director Group Strategy and Solutions. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

 

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi en engagerad och initiativrik person som har en stark analytisk förmåga och tidigare erfarenhet strategisk prissättning, inklusive konkurrens- och värdebaserad prissättning samt att driva förändringsarbete. Du är noggrann och har öga för detaljer samtidigt som du kan se logiken och sambanden i komplex information och åskådliggöra dem på ett enkelt sätt. Du är självständig och tar ansvar för dina egna beslut samtidigt som du har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter. Vi förväntar oss att du har en god erfarenhet av att arbeta med BI-verktyg, Excel, PowerPoint och Office 365. 

Lär känna PostNord Sverige AB – din framtida arbetsgivare

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Terminalvägen 24, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Meyer – din rekryterare

Malin Meyer

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • PostNord Sverige AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Meyer


PostNord Sverige AB

Lön enligt kollektivavtal
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-28