TNG
Konsult inom cybersäkerhet till SecureLink

Konsult inom cybersäkerhet till SecureLink

Vill du kombinera ditt intresse för cybersäkerhet med ett arbete där du verkligen kan göra skillnad? Här är möjligheten för dig!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-08
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Elin Öberg Mårtenzon
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Vill du kombinera ditt intresse för cybersäkerhet med ett arbete där du verkligen kan göra skillnad? Här är möjligheten för dig!

Bli konsult hos oss och var med och bidra till vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur hos Sveriges största företag och myndigheter! Det här är en perfekt möjlighet för dig som delar vår passion för cybersäkerhet och som vill specialisera sig inom området tillsammans med väldigt kompetenta kollegor. Vi är marknadsledande i Europa inom cybersäkerhet och tillsammans med 650 kollegor i 9 olika regioner arbetar vi alla för att bidra till att göra våra kunders miljöer säkrare. Vill du vara med?

Varmt välkommen till SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och passionerade kollegor som alla tror på och är stolta över det arbetet vi utför. Som konsult bringar du värde till våra kunder genom att rådge och konsultera organisationer kring hur de kan sära upp sin miljö. Det är ett meningsfullt arbete där du kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter med tusentals användare.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att avancera inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Detta möjliggör att vi skapar starkare relationer mellan team och avdelningar och skapar förutsättningar att trivas och att få energi på jobbet. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult kommer du, tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister, rådge våra kunder och ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Du kommer att ha en del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och kanske har du valt att läsa kurser med inriktning på IT-säkerhet. Då våra konsulter verkar inom ett brett område söker vi passionerade individer från många olika områden. Kanske har du läst en utbildning med fokus på programmering och utveckling, systemutveckling och tjänstedesign eller varför inte nätverk och infrastruktur. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom. 

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar, du har en god verksamhetsförståelse för att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga, att ta egna initiativ är ingenting du är rädd för. Du är också bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-08
Elin Öberg Mårtenzon
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet

Smidesvägen 10 Solna