TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nya medarbetare inom kundtjänst till Nordea

Nordea söker nya medarbetare inom kundtjänst i Stockholm

Här får du som kundtjänstmedarbetare möjlighet till ett stimulerande arbete med ansvar över att förbättra kundnöjdheten. Vill du vara delaktig i Nordeas serviceteam och har ett intresse för bank och finans - då är du välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utvecklande uppdrag i ett team med fokus på service i en internationell miljö. Gedigen introduktion och utbildning och kunniga kollegor som stöttar. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundservicespecialist hanterar du alla slags serviceärenden samt viss enklare försäljning, både över telefon (inkommande och utgående samtal) och mail. I din roll ska du finnas som stöd för kunden i olika självservicesituationer och genom detta löpande arbeta för att förbättra och säkerställa kundnöjdheten. Tjänsten innebär vidare frågor om spärrhantering, transaktioner och andra tjänster som banken erbjuder. Vi ser att du i rollen har en hög grad av service, ansvar och sekretess. Det är mycket viktigt att du har en professionell inställning och kan ge kundservice av högsta kvalitet. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret ligger i fina lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och pågå minst 6 månader med ev möjlighet till förlängning. Din anställning kommer att inledas med en internutbildning i bankens system och deras arbetssätt. 

Den här tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande samt förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer, stresstålig och god förmåga att lita på din egna förmåga. Du är analytiskt lagd och kan lätt urskilja mönster och dra slutsatser samt tycker om problemlösning. Vi ser även att du är samarbetsvillig och har ett driv att utvecklas i din roll både individuellt och tillsammans med dina kollegor. 

Alla lediga jobb