TNG
Tech-karriär på SEB: Webbutvecklare, Fondhandel

Tech-karriär på SEB: Webbutvecklare, Fondhandel

Som Webbutvecklare på SEB är du en del av vår moderniseringsresa när vi bygger om viktiga fondhandelsystem från grunden!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Som Webbutvecklare på SEB är du en del av vår moderniseringsresa när vi bygger om viktiga fondhandelsystem från grunden!

Att arbeta som Webbutvecklare inom fondhandel och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Fund Execution kommer du in i ett spännande skede där vi moderniserar våra affärskritiska system inom fondhandel. Vi kommer att bygga om flera applikationer från grunden med moderna tekniker där du är med och påverkar vägen framåt. Det här är en möjlighet för dig som vill ha en utmaning där du bidrar och gör skillnad!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss blir du en del av ett härligt team som har stark sammanhållning och nära till skratt! Vi har kul på jobbet och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Vi är i startgroparna på en spännande moderniseringsresa för våra affärskritiska system inom fondhandel. Dessa system möjliggör för SEB:s kunder att handla fonder på ett enkelt och smidigt sätt dygnet runt, säkert och med hög kvalitet.

I din roll kommer du att arbeta med utveckling av webbapplikationer med moderna tekniker som Angular och .NET. Våra system integreras med ett 30-tal andra system på SEB, och ditt arbete kommer att göra stor skillnad för våra kunder och kollegor över hela banken.

 

Din framtida chef, Lena Westerlund, beskriver arbetet på Fund Execution så här:

"Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt glada team! Du blir en värdefull del av teamet och kommer ha stort utrymme att utvecklas. Vi delar med oss av vår erfarenhet till dig och ser fram emot att få ta del utav din kunskap."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Du som tycker om problemlösning och stort ansvar, kommer att trivas hos oss! Som person ser vi gärna att du trivs att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till andra. Du är flexibel och räds inte förändringar. Ditt arbete och initiativ är värdefulla för teamet och tillsammans ansvarar vi för våra gemensamma resultat.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Erika Ekestam
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna