TNG

Ekonomiassistent till Mattssons i Norrköping

Mattssons Fastighetsutveckling i Norrköping söker nu ekonomiassistent till en spännande roll inom leverantörsreskontra.

Uppdragsgivare Mattssons Fastighetsutveckling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Mattssons Fastighetsutveckling i Norrköping söker nu ekonomiassistent till en spännande roll inom leverantörsreskontra.

Har du ett starkt intresse för siffror och ekonomi? Har du några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och söker en ny tjänst med start omgående? Nu söker vi efter en ekonomiassistent till en utvecklande och spännande roll inom leverantörsreskontra till Mattssons Fastighetsutveckling i Norrköping. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Mattssons Fastighetsutveckling är ett välgrundat och familjärt företag som äger, utvecklar och förvaltar både kommersiella fastigheter och bostäder. Då företaget fortsätter växa finns det nu behov av att utöka med ytterligare en person till ekonomiavdelningen. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och välrenommerat företag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Detta är en perfekt tjänst för dig som älskar siffror och ekonomi och vill fortsätta utvecklas i rollen som ekonomiassistent. I denna roll ansvarar du främst för leverantörsreskontran där du tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling. Tjänsten fokuserar på arbete med leverantörsfakturor och innebär också till viss del arbete med kundfakturor samt övriga administrativa uppgifter. För rätt person finns det på sikt goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom företaget.

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för leverantörsreskontran. Tjänsten innebär också arbete med kundfakturor samt övriga administrativa uppgifter.

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär:  

  • Granskning, registrering och kontering av leverantörsfakturor
  • Ansvar för attestflöden i Centsoft samt arkivering av fakturor 
  • Bokning av betalningar
  • Periodiseringar och avstämningar
  • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor
  • Påminnelsehantering och kontakt med leverantörer
  • Skapa underlag för vidarefakturering av kundfakturor 
  • Sköta posten, ta emot besökare och vara behjälplig vid möten

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med uppstart enligt överenskommelse. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad till en fast tjänst direkt hos Mattssons. I denna roll kommer du att rapportera till CFO samt bli en del av ekonomiavdelningen som består av ytterligare 5 härliga kollegor. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Stämningen på kontoret är familjär och tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler centralt i Norrköping, med närhet till service och mycket goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror och ekonomi. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt arbete med leverantörsreskontra. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen eller byggbranschen samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande för rollen. Har du också tidigare erfarenhet av arbete i Vitec alternativt något annat ekonomisystem och/eller tidigare erfarenhet av Centsoft fakturahanteringssystem är även detta meriterande. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är flexibel och prestigelös och kan hugga in och hjälpa till där det behövs.

Mattssons Fastighetsutveckling AB

Mattssons Fastighetsutveckling AB

Mattssons Fastighetsutveckling äger, utvecklar och förvaltar
kommersiella fastigheter och bostäder med människa och miljö i
centrum. Företaget grundades i Norrköping på 1930-talet av Ivan
Mattsson. Familjen äger fortfarande företaget och idag är
sonsonen Fredrik Mattsson VD.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Mattssons Fastighetsutveckling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-26
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Norra Promenaden 29, Norrköping


map

Andra jobb som kanske passar dig