Sök

Ekonomiassistent till Cabonline i Stockholm

Vi söker en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och kundreskontra till Cabonline i Stockholm. Intresserad? Sök här!

Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Centralt kontor Centralt kontor
Livspussel Livspussel
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi söker en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och kundreskontra till Cabonline i Stockholm. Intresserad? Sök här!

Vi rekryterar just nu till Cabonline, med kontor centralt i Stockholm, dit vi söker två ekonomiassistenter som kommer hantera både leverantörsreskontra och kundreskontra. Cabonline är ett företag i transportbranschen och förenklar dagligen taxiresor för tusentals resenärer med service- och tekniklösningar. Är du intresserad av nytt jobb som ekonomiassistent? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du vara en viktig kugge i hjulet och en stor del av deras pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och kvalitativ verksamhet. Här blir du en del av ett drivet team som verkligen sätter stort värde i samarbete och att ha roligt på jobbet. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent hos Cabonline kommer du att jobba med både leverantörsreskontra och kundreskontra. Här har du en varierande roll och kommer tillsammans med dina kollegor att få stor möjlighet att påverka och effektivisera arbetet på plats. Du kommer att hantera flera olika bolag och dagligen stötta andra i organisationen.

Inom leverantörsreskontra kommer du bland annat att:

 • ha löpande ansvar av hantering av leverantörsfakturor
 • ta emot betalningspåminnelser, räntefakturor och kreditfakturor
 • göra avstämningar och vara delaktig vid bokslut

 

Inom kundreskontra kommer du bland annat att:

 • hantera överföringar av fakturatransaktioner mellan system och kundreskontra
 • matcha och registrera kundbetalningar
 • utföra bankavstämningar
 • ansvara för betalningspåminnelser, inkassoärenden och räntefakturering
 • göra månadsavstämningar och vara delaktig vid bokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Cabonline jobbar du och dina kollegor i ett reskontrateam på ca tio personer. Detta är en rekrytering, vilket innebär att TNG kommer att ansvara för tillsättningsprocessen och att du kommer bli anställd direkt på Cabonline. De tillämpar provanställning på 6 månader innan du blir tillsvidareanställd. Vi ser gärna att du startar i augusti.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till jobbet som ekonomiassistent söker vi dig som:

 • har erfarenhet från arbete inom leverantörsreskontra och kundreskontra (gärna ca 1-2 år)
 • gillar en föränderlig miljö och har förmågan att vara strukturerad och noggrann, även i situationer med mycket att göra
 • är systemkunnig och gillar att lära nytt
 • gillar att samarbeta med andra och är prestigelös i ditt arbete
 • har kunskaper både i svenska och engelska
Cabonline

Cabonline

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen.
Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen.
Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Julia Wengse
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 44, 111 37 Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig