TNG

Elektronikingenjör till Cerlic Controls

Elektronikingenjör inom digitala system till Cerlic Controls, Stockholm

Arbetsgivare Cerlic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-19
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Elektronikingenjör inom digitala system till Cerlic Controls, Stockholm

Begränsa utsläpp i sjöar, vattendrag och hav genom att utveckla, tillverka, underhålla mät- och styrutrustning! Så vill Cerlic bidra till en hållbar miljö, inte bara i Sverige utan i hela världen. Är du elektroingenjör med erfarenhet av digitala och analoga system. Brinner du för teknisk utveckling och har ett stort intresse för produktutveckling? Cerlic Control söker just nu en erfaren elektroingenjör som kan utveckla både hård- och mjukvaran i våra mät- och styrinstrument. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder, som finns inom kommunala reningsverk och industrier, mätinstrument som genom sin precision och tillförlitlighet hjälper till att rena avloppsvatten och värna om jordens viktigaste resurs - vatten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll med stora möjligheter till att påverka verksamheten och din egen utveckling. Hos oss får du dagligen använda din kreativitet, innovation och kunskap inom utveckling både för att optimera och kundanpassa befintliga produkter och ta fram nya produkter. Cerlic är det lilla företaget som genom åren, med korta beslutsvägar, innovation och ett intresse för teknik tar fram och designar unika mätinstrument. Vi brinner för våra produkter och du kommer till en kunskapsintensiv organisation som präglas av engagemang och entreprenörsanda. Här får du arbeta med din spetskompetens inom digital och analog teknik tillsammans med andra som också drivs av att bidra till att värna om vårt vatten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Cerlic kommer du arbeta med utvecklingen av hård och mjukvaran och ansvara helheten från idé till färdig produkt. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Utveckla nya och vidareutveckla befintliga produkter
  • Utföra förstudier
  • Bygga prototyper
  • Testning och kalibrering av framtagna prototyper
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis interna kollegor och externa parter så som kunder, leverantörer, återförsäljare och, i visa fall, specialister. Våra projektcyklar är långa och du kommer att jobba nära produktionen. Du ansvarar för projektens budget. För att vara uppdaterad i det senaste kommer du även att ges möjlighet att besöka återförsäljare och mässor runt om i världen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet inom produktutveckling och har goda kunskaper inom digitala och analoga system. Du har ett stort teknikintresse och trivs i roller som kräver både ensamt arbete och kundkontakt. Du har erfarenhet av projektledning och har stor vana av att driva flera parallella projekt från start till mål.
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi framförallt att du är analytisk, innovativ, driven och gillar att lösa problem. Du är van att arbeta självständigt och med eget ansvar. Du trivs med att ta ett helhetsgrepp, har lätt att samarbete samt har en god kommunikationsförmåga.

Cerlic

Cerlic

“Cerlic bidrar globalt till att begränsa utsläpp i sjöar, vattendrag och hav, genom att utveckla, tillverka, underhålla och aktivt marknadsföra mät- och styrutrustning som effektiviserar kommunala och industriella processer”
Ända sedan Cerlic Controls AB grundades 1977 har affärsidén varit att tillhandahålla “on-line” information om viktiga parametrar inom processindustri och avloppsvattenrening. Syftet med det är att kunna styra och reglera processen så att bästa resultat uppnås till lägsta kostnad och minsta möjliga miljöpåverkan. Tillsammans med våra användare har vi utvecklat en enhetlig serie instrument för mätning, larm och styrning av processer i bl. a kommunala avloppsreningsverk, process-, livsmedels-, pappers- och cellulosaindustrier samt värmekraftverk.

Cerlic är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Våra kvalitetsmål är höga och förnyas varje år. Vår ambition är att vara den självklara leverantören av instrument för VA-området och annan processindustri.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Cerlic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-19
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Mälarvägen 3


map

Andra jobb som kanske passar dig