TNG
Ekonomiassistent till GS1 i Stockholm (juni – aug)

Publicerat

Ekonomiassistent till GS1 i Stockholm (juni – aug)

GS1 Sweden söker en noggrann och skicklig ekonomiassistent för perioden juni - augusti till deras kontor i centrala Stockholm!

Har du erfarenhet av både leverantörsreskontra & kundreskontra och vill jobba under sommaren?
Vi söker nu en ekonomiassistent till GS1 Sweden som vill jobba juni till augusti med ekonomiadministration.
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett harmoniskt litet team där kollegorna har roligt tillsammans och gruppkänslan är stark. Hos GS1 kommer du till ett mindre företag med stor påverkan, eftersom GS1-standardar bidrar till ökade spårbarhet, hållbarhet och konsumentsäkerhet för olika företag världen runt.

Här får du utvecklas i rollen som ekonomiassistent och får eget ansvar över varierade arbetsuppgifter under sommarperioden. 

Notera att detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer vara anställd som konsult hos TNG och arbeta på plats hos GS1 Swedens kontor i centrala Stockholm. Hos oss är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av bolagets administration där du tillhör ekonomiteamet och rapporterar till CFO. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Dessutom kommer du tillsammans med andra på kontoret hjälpa till att stötta office managern vissa dagar genom att öppna porten, ta emot bud, ta emot gäster och rengör kaffemaskinen.

Värt att veta

Detta är ett bemanningsuppdrag med start 30-05-2024 till 30-08-2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att utgå ifrån GS1s aktivitetsbaserat kontor i Norrmalm och möjligheten till hybridarbete finns. Under uppdragets perioden erbjuder GS1 förmånen att jobba en 36 timmars vecka med arbetstiderna förlagda mellan kl. 08.00-16.00 (måndag - torsdag) och kl. 08.00 - 15.30 (fredag) med möjlighet till flextid. 

Våra förväntningar

För att lyckas som ekonomiassistent och bemanningskonsult behöver du ha arbetat med ekonomiadministration tidigare och har lätt att sätta dig in i nya system. Du behöver ha erfarenhet av leverantörsreskontra & kundreskontra. Vidare är du noggrann och har struktur för dina arbetsuppgifter, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta. Det är även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos GS1.

Lär känna GS1 Sweden – din framtida arbetsgivare

GS1 är en global organisation och GS1 Sweden är en av 115 medlemsländer. Vi erbjuder ett gemensamt digitalt språk för företag genom unik identifiering, korrekt märkning och automatisk datadelning för produkter, platser och andra fysiska objekt. Företag kan med hjälp av GS1 förbättra effektivitet, säkerhet, hållbarhet och spårbarhet. GS1 Sweden AB ägs till lika stora delar av branschorganisationerna Dagligvaruleverantörerna (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH). GS1 Sweden hette tidigare EAN Sverige.

I och med detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos TNG och arbeta ute hos GS1, tar vi på TNG vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsbrohuset, Västra Järnvägsgatan 15. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Andrea Kjellin – din rekryterare

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • I denna roll får du mycket ansvar under frihet och varierade arbetsuppgifter.
  • Under uppdragets perioden erbjuder GS1 förmånen att jobba en 36 timmars vecka - njut av sommardagarna!
  • Här får du möjlighet att jobbar med hos ett företag som bidrar till ökade spårbarhet, hållbarhet och konsumentsäkerhet för olika företag världen runt!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Andrea Kjellin


0701455451


GS1 Sweden

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-30