TNG
Gruppchef till löpande försörjningsstöd Nynäshamn

Gruppchef till löpande försörjningsstöd Nynäshamn

Drivs du av att utveckla verksamheten och medarbetarna? Sök tjänsten som chef inom löpande försörjningsstöd i Nynäshamns kommun.

Vi söker nu en driven gruppchef till löpande försörjningsstöd i Nynäshamns kommun som vill vara ledare i det dagliga arbetet och utveckla arbetssätt och medarbetare. Har du ett starkt engagemang för ditt arbete, ett samverkansfokus och intresse av att leda i förändring? Har du erfarenhet som chef eller ledare i en offentlig / politisk styrd verksamhet där du arbetat med försörjningsstöd / ekonomiskt bistånd? Då kanske du är vår nästa gruppchef till vårt härliga gäng av socialsekreterare i Nynäshamns kommun.

Slutligen är det av största vikt att du genuint tror på människors resurser och har ett starkt intresse av att stödja personer i utsatt position.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som chef för gruppen inom löpande försörjningsstöd erbjuds du en viktig roll i enhetens gemensamma uppdrag att utreda, bedöma samt besluta om ekonomiskt bistånd. Tillsammans bidrar vi till att genom väl utredda och målformulerade insatser stödja och stärka den enskildes förmåga till självständigt liv. Enhetens mottagning ansvarar även för dödsboärenden samt till del för mottagning av nyanlända. 

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. Här erbjuds du flexibelt arbete med möjlighet att arbeta hemma ibland. 

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef arbetar du med att leda, ge stöd och prioritera arbetsuppgifterna för handläggare som arbetar med stöd till egen försörjning samt ekonomiskt bistånd. I praktiken innebär det bland annat att:

Du ingår även i enhetens ledningsgrupp och tillsammans med övriga i ledningsgruppen arbetar du för att utveckla verksamhetens kvalitet och nå dess mål.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som gruppchef arbetar du som ledare på enheten löpande försörjningsstöd som idag består av 9 socialsekreterare. Tillsammans är ni en del av försörjningsstödsenheten som består av 20 medarbetare indelade i två grupper: Mottagning samt Löpande försörjningsstöd. Enheten leds av en enhetschef med ansvar för strategiska frågor tillsammans med dig och din gruppchefskollega som ger stöd, leder och fördelar det dagliga arbetet i respektive arbetsgrupp.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med förändringar, med nyanlända och inom andra delar av socialtjänsten. 

Som person är du trygg och medveten om dina egna resurser och begränsningar. Du kommunicerar tydligt med stor lyhördhet för andra och har mod att leda i förändring. Du är har god förmåga till samarbete med andra. Du är prestigelös, vilket du visar genom din förmåga att utveckla goda relationer, lyfta, inkludera och motivera andra för att hitta fungerande samarbeten. Du visar på en flexibilitet och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Vidare är du lösningsorienterad och har god prioriteringsförmåga.

 

Lär känna Nynäshamns kommun – din framtida arbetsgivare

Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större - hos oss kan du
dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut - och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Som anställd i Nynäshamn kommun erbjuder vi dig möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i kommunhuset. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna och vi har en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Fridhemsvägen 8. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Nynäshamns kommun

Söktips från Daniel Johansson Falk – din rekryterare!

Daniel Johansson Falk

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Nynäshamns kommun valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Daniel Johansson Falk


Nynäshamns kommun

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-29