TNG
HR-projektledare till Systembolaget i Stockholm

HR-projektledare till Systembolaget i Stockholm

Nu söker vi en HR-konsult till ett uppdrag på Systembolaget i centrala Stockholm

Har du jobbat som HR-specialist eller HR Business Partner och vill nu ha nya utmaningar? Ha du arbetat med kartläggning av rollbeskrivningar tidigare? Då har vi ett uppdrag för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Systembolaget har behov av att se över, förenkla och utveckla befintlig rollstruktur och arkitektur. I nuläget har Systembolaget cirka 130 rollprofiler varav huvuddelen av dem finns på huvudkontoret i Kungsträdgården. Flera av rollprofilerna på huvudkontoret innehas av endast en eller ett fåtal personer. Flera rollprofiler liknar varandra men finns inom olika avdelningar/funktioner.

Rollprofilerna används idag för att tydliggöra vad medarbetarna och cheferna har för huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket ansvar och vilka befogenheter man har och vilka kompetenser som krävs för rollen. Rollprofilerna klassificeras i enlighet arbetsvärderingsverktyget BAS som i sin tur ligger till grund för jämställdhetsarbetet och rättvis lönesättning. Rollprofilen utgör därmed en viktig grund i den årliga lönekartläggningen.

Uppdraget innebär att:

Värt att veta

Uppdraget är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats och kommer pågå i cirka 5 månader med möjlighet till sommarsemester. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården.

Våra förväntningar

Vi söker en projektledare med HR- och utvecklarkompetens och som har erfarenhet av att ha lett motsvarande uppdrag tidigare. Personen ska ha erfarenhet av att projektleda arbets-/projektgrupper samt av att hantera många olika perspektiv och intressenter.

De kunskaper vi specifikt efterfrågar är:

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsträdgårdsgatan 14, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Group AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Hendrik Christiansson


TNG Group AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-30