TNG
Innesäljare inom Bygg till Ahlsell i Lund

Innesäljare inom Bygg till Ahlsell i Lund

Drivs du av att arbeta kundnära med service & försäljning? Sök rollen som innesäljare inom produktområde bygg till Ahlsell i Lund!

Vill du vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Ahlsells produktsegment Bygg framåt? Som säljare inom byggprodukter på Ahlsell i Lund driver du försäljningen och skapar ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder i syfte att maximera lönsamheten och driva affären framåt.

Visst låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som innesäljare inom Bygg erbjuds du en utvecklande roll där du får vara drivande och sprida din kunskap inom produktsegmentet bygg. Du blir en del av ett sammansvetsat försäljningsteam med god gemenskap och härlig stämning. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner en stolthet och glädje att komma till jobbet. Därför förespråkar vi återkommande personalaktiviteter, balans mellan fritid och arbetsliv och ett stöttande ledarskap.

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare inom Bygg är du rådgivande till kunderna i butik, via telefon och mejl. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder och butikssäljare med frågor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter består av att:

Värt att veta

Din arbetsplats är Ahlsells nybyggda butik i Lund där du har ditt egna kontor i anslutning till butiken. Du har ett nära samarbete med dina säljkollegor i regionen och butiksmedarbetarna i Lund. Din närmsta chef är säljchef för segment Bygg som verkar för en trivsam arbetsgrupp som präglas av gemenskap och härlig stämning.  

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som innesäljare söker vi dig som: 

Som person ser vi gärna att du:

 

Lär känna Ahlsell – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Fältspatvägen 1B, Lund. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Ahlsell

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ahlsell erbjuder möjlighet att vara delaktig i en spännande resa med fokus på hållbarhet och tillväxt.
  • Du får vara drivande och ges möjlighet att utveckla ditt produktområde.
  • Ahlsell verkar för en trivsam arbetsplats som präglas av god stämning, samarbete och affärsmannaskap.
Rebecca Andersson


Ahlsell

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-29