TNG
Nätverksspecialist till eCiceron i Stockholm!

Nätverksspecialist till eCiceron i Stockholm!

Nu söker vi en nätverks- och IT-tekniker till eCiceron med placering i Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med nätverk, wifi och open source? Har du ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning inom IT? Då har vi det perfekta IT-jobbet för dig!

Till vår expansiva kund eCiceron AB söker vi nu efter en IT- och nätverkstekniker med placering i Stockholm. Här kommer du att få chansen att arbeta i en varierande roll i ett högt tempo!

Välkommen med din ansökan! Sök detta spännande IT-jobb idag!

Ditt anställningserbjudande

eCiceron är ett teknikföretag som är specialiserat på digital säkerhet, nätverk och Linux-lösningar. På eCiceron är man övertygade om att deras medarbetare utgör kärnan i deras framgångsrika team. De värnar om en positiv arbetsmiljö som erbjuder omfattande möjligheter till varierade arbetsuppgifter och personlig tillväxt. Kulturen präglas av en familjär stämning där man är raka och ärliga med varandra. 

Här kommer du att tillhöra ett arbetsteam på nio personer. Du kommer att arbeta både självständigt och i samarbete med andra tekniker.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som nätverksspecialist ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö  och optimera utrullningsprocessen av nätverk och nätverkslösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag får ta dig an nya utmaningar tillsammans med dina kollegor. I den här rollen kommer du att få arbeta med lager två och lager trefelsökning samt ge stöttning till nätverksteknikerna som sitter i Skellefteå. 

Värt att veta

Arbetsdagarna är måndag-fredag 08.00-17.00 och du kommer sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm city. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm & pendla stötvis till Skellefteå. 

eCiceron är ett IT-säkerhetsarkitektsbolag med över 35+ års erfarenhet. De sticker ut med en stark säkerhetskultur kombinerat med mångårig erfarenhet av digitala nätverk och verksamhet i säkra hemligstämplade miljöer från Försvarsmakten. Huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige, men de har närvaro globalt, inklusive Finland, Australien, Norge och Storbritannien

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har: 
 

Lär känna eCiceron AB – din framtida arbetsgivare

eCiceron är en del av MW Group och är ett teknikföretag som är specialiserat på digital säkerhet, nätverk och Linux-lösningar. eCiceron företagskultur bygger på vår nyckelpersonals militära bakgrund, och vi genomför regelbundna bakgrundsundersökningar på oss själva och våra partners för att säkerställa högsta säkerhetsstandard.

Avstånd till arbetsplatsen

Linnégatan 18, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Meyer – din rekryterare

Malin Meyer

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • eCiceron AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Meyer


eCiceron AB

Fast ingångslön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG vi är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-16