Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård

Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Göteborg

Vi vet att god service till jobbsökare lönar sig! Nu söker vi dig som vill jobba som Kandidatansvarig på TNG i Göteborg.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Frågor om jobbet

Anna Rydbacken
Kontakta din rekryterare

Anna Rydbacken

031-7612225

Vi vet att god service till jobbsökare lönar sig! Nu söker vi dig som vill jobba som Kandidatansvarig på TNG i Göteborg.

Då vår nuvarande kandidatansvarige går vidare till nya uppgifter inom TNG, söker vi dig som vill arbeta med rekrytering och bemanning på ett nytänkande och modernt sätt. Vårt sätt att hantera ansökningar får ofta kandidater att utbrista "Vilket bra bemötande jag fick av er!". Så vill du vara med och få fler jobbsökare att upptäcka att bemanningsbranschen kan vara bästa vägen till nytt jobb är det dig vi vill veta mer om!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • En stark och tydlig vision - vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
 • Du får jobba med branschens modernaste erbjudande inom bemanning och rekrytering.
 • Enormt nöjda kunder och kollegor - våra NPS-värden från kunderna är höga och dina blivande kollegor ger oss NPS-värde på 86.
 • En fantastisk stämning och gemenskap i våra centrala lokaler i Göteborg.
 • Att få vara en mycket viktig pusselbit i TNGs fortsatta expansion.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Skapa och publicera annonser
 • Söka efter kandidater i databaser samt via kanaler och nätverk
 • Sätta upp och genomföra arbetspsykologiska tester för kandidater
 • Kompetensbaserade intervjuer via telefon, video och personligen
 • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater
 • Kvalitetssäkring av kandidater (referenstagning och bakgrundskontroll)
 • Föreslå och genomföra aktiviteter för att öka inflöde och tillgång på kandidater

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär att du arbetar med hela urvalsprocessen vid våra tillsättningar, oavsett om det handlar om att anställa fler konsulter till vår bemanningsverksamhet eller vid rekrytering direkt till kund. Du blir en lokal specialist gällande kandidatkommunikation och ditt ansvar är att se till att vi alltid får fram attraktiva kandidater till våra kunder. Du arbetar tätt tillsammans med de affärsansvariga rekryterarna och ditt ansvar är att förse dem med de vassaste kandidaterna på marknaden.

Du får lära dig TNGs kompetensbaserade fördomsfria metodik, och kommer arbeta i det modernaste rekryteringssystemet med inbyggda screeningtester och platsannonsering i världsklass. Tillsammans med kundansvariga och affärsansvariga rekryterare ingår du i region Väst och rapporterar till regionchefen. Du arbetar på vårt kontor i centrala Göteborg.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du snabbt kan sätta dig in i alla olika tjänster på ett företag och har en tydlig målfokusering. Du behöver ha god förmåga att arbeta flexibelt och effektivt, där du utan problem tar reda på den information du behöver för att nå målet, vilket är ytterst viktigt i framförallt bemanningsverksamheten där du periodvis arbetar med mycket korta deadlines. Lika framgångsrik är du i att bedöma hur väl kandidater motsvarar den uppställda kravprofilen och att arbeta strukturerat i en ofta ostrukturerad vardag.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en drivkraft och glöd i allt du tar dig för. TNGs företagskultur bygger bland annat på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Då dina arbetsuppgifter bygger på kommunikation, med både kollegor och kandidater, söker vi dig som har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt såväl skriftligt som muntligt.

Om TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Frågor om jobbet

Anna Rydbacken
Kontakta din rekryterare

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig