TNG
Materialplanerare – II-VI – Stockholm

Materialplanerare – II-VI – Stockholm

II-VI söker en Materialplanerare R&D med ansvar för att säkerställa material- och resursförsörjning till vår produktutveckling.

II-VI fortsätter på sin utvecklingsresa och genomgår en hel del spännande förändringar. Just nu söker vi en Materialplanerare R&D för att renodla och samla kompetens kring materialplaneringen för prototyper och produktion av våra komponenter. Som Materialplanerare R&D arbetar du i en produktionsnära roll där du är en länk mellan R&D och produktionen.

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som Materialplanerare R&D blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Materialplanerare R&D stödjer du utvecklingsprojekten med planering och initiering av skivstarter, prototypmontering samt testning utifrån projektens och kundernas behov. Du säkerställer att prototyper har partnummer och är kostnadssatta korrekt samt ser till att de levereras till rätt mottagare, internt eller externt.

Under förproduktionsfasen räknar du på predikterade volymbehov, genomför kapacitetssimuleringar och kommunicerar dessa till produktionsenheterna.

Som projektens expert på befintliga MES-system stödjer du uppsättning av nya produkter i desamma. 

 

Värt att veta

I rollen som Materialplanerare R&D kommer du arbeta med flera projekt parallellt vilket innebär att du kommer ha många interna kontaktytor ex. produktionsplanerare, processintegratörer, projektledare, tekniska ledare, med fler. Du kommer att vara delaktig i kommunikationen med produktionsenheter utomlands.

Du blir en viktig brygga mellan R&D och produktion och hjälper till att säkerställa den framtida produktionskapaciteten.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom relevant område, såsom Supply Chain, logistik eller liknande och / eller relevant arbetserfarenhet. Det är viktigt att du har goda Excelkunskaper och god förmåga att sätta dig in i produktionsstyrnings-system. 

Då oförutsedda händelser kan inträffa som inverkar på planens genomförande krävs det att du har en god planeringsförmåga, har öga för detaljer, är alert och agerar på avvikelser för att reducera risker att leveransdatum missas. 

För att lyckas i denna roll bör du som person vara engagerad, noggrann och drivas av utmaningar, samt känna dig bekväm i att fatta beslut och agera rådgivare. Det är av stor vikt att du har en positiv och social sida som borgar för navigeringen och kommunikationen i organisationen. Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet. Du känner igen dig som en ordningsam, lösningsorienterad, nyfiken och analytisk person med intresse för förbättringar och kvalitet. 

Lär känna II-VI Järfälla – din framtida arbetsgivare

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • II-VI Järfälla valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Dana Jennerström


II-VI Järfälla

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-11