TNG

Möteskoordinator Ideell organisation Stockholm

Vår kund söker en serviceinriktad möteskoordinator till sin organisation. Är det du? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vår kund söker en serviceinriktad möteskoordinator till sin organisation. Är det du? Välkommen in med din ansökan redan idag!

I jobbet som möteskoordinator kommer du dagligen att ha kontakt med kundens personal internt och deras medlemmar, både nationella och internationella. Du kommer att ombesörja all administration kring möten som hålls på kontoret i norra Stockholm samt annan tillhörande medlemsadministration. Detta jobb är perfekt för dig som gillar att ha en självständig roll där service, ordning och reda, ligger dig varmt om hjärtat. Vill du följa med på vår kunds fortsatta resa och stärka upp detta område ytterligare? Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som möteskoordinator hos vår kund blir du kundens ansikte utåt och del av en platt och dynamisk organisation med högt i tak. Nya idéer och initiativ välkomnas och du har stor möjlighet att påverka och utforma din roll. Du blir en del av en trevlig och välkomnande organisation. Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Uppdraget är på 6 månader, heltid med 37,5 h arbetsvecka och förväntas starta omgående. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Kontoret ligger i fräscha och moderna lokaler i nära anslutning till allmänna kommunikationsmedel i norra Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som möteskoordinator kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:

  • Administrera, planera och organisera möten på kontoret. Några gånger per år kan det vara större möten med internationella gäster då restaurangbokningar, bokning av transporter för gästerna och tillhörande visumhantering ingår.
  • Hantera, administrera och utveckla medlemsregistret.
  • Vara kontaktperson för medlemmar och internt på kontoret.
  • Hantera ad-hoc uppgifter som kan uppkomma på kontoret.

Du bör ha god vana av Officepaketet och kommer även att arbeta i Lime med medlemsregistret. Du kommer få utbildning i Lime på plats.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som möteskoordinator kommer du att ha många kontaktytor, både nationellt och internationellt, vilket gör att du behöver kunna flytande svenska och engelska både i tal och skrift.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll där fokus legat på administration och service. Du är van användare av dator och telefon i ditt dagliga arbete. Då du har daglig kundkontakt och är den person som folk vänder sig till internt bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas med att vara spindeln-i-nätet. Eftersom mötesfrekvensen på kontoret kan variera bör du uppskatta att arbeta proaktivt och med varierade arbetsuppgifter vid tillfällen då mötena ej upptar hela din arbetsdag.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-13
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig