TNG
Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Rekryterare till internationellt bolag i Göteborg

Är du vår nästa Talent Acquisition Partner och vill utvecklas i ett stort bolag inom Life Sciene-området? Sök nu!

Nu söker vi en rekryterare/Talent Acquisition Partner till ett spännande uppdrag med start omgående! Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och motiveras av att jobba med områden som Employer Branding, introduktion- och rekryteringsprocessen, kandidatattraktion med mera är detta ett uppdrag för dig.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är verksam inom området Life Science och du kommer arbeta med att attrahera kandidater inom deras Early Talent Program samt coachning av deras rekryteringschefer i alla delar av deras rekryteringsprocess. Det finns stora möjligheter att utvecklas och få bidra med din erfarenhet!

Uppdraget startar omgående och förväntas pågå minst till årsskiftet med chans till förlängning. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen, förbättring och implementering av onboarding-program och hitta nya sätt att via sociala medier utveckla arbetet kring att attrahera nya kandidater.

Du kommer att vara verksam inom följande interna program:

Värt att veta

Kontoret är beläget i Mölndal och du kommer att arbeta tillsammans med olika interna avdelningar för att utveckla kandidatupplevelsen samt använda data för att effektivisera och förbättra processer med hjälp av systemet Workday. 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en eftergymnasial utbildning inom ett vetenskaps- eller personalrelaterat område. Det anses även som en meriterande erfarenhet om du kommer ifrån ett internationellt företag eller arbetat inom området Life Science men det är inget krav.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska, och har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program.

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Östra Hamngatan 16. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Filippa Isaksson – din rekryterare!

Filippa Isaksson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Group AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Filippa Isaksson


TNG Group AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-23