TNG
Säljare av inkassotjänster till Capway AB!

Publicerat

Säljare av inkassotjänster till Capway AB!

Relationsbyggande säljare till vår kund Capway AB i centrala Stockholm!

Är du kundorienterad och vet hur du bygger upp och underhåller goda kundrelationer? Vill du jobba i ett entreprenörsdrivet bolag där det finns goda möjligheter för att utvecklas och vara med och påverka företaget framåt? Sök då rollen som säljare till Capway i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som säljare hos Capway AB kommer du ha en nyckelroll i bolaget och ha ett stort ansvar att driva in nya affärer. Hos Capway AB har du goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet samt nybyggaranda och som välkomnar initiativ och nya idéer. Capway AB erbjuder tjänster inom fakturafinansiering, kontraktsfinansiering, reskontraservice och inkasso.

Du kommer att få arbeta inom ett innovativt finansbolag och sitta i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Letar du efter ett entreprenörsdrivet bolag där du får möjligheten att påverka är detta en perfekt arbetsplats för dig! 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Capway kommer du ha ansvar över att driva din egna försäljning inom inkassotjänster. Du kommer att prospektera fram potentiella kunder, sköta mötesbokning, genomföra säljmöten både digitalt samt fysiska möten ute hos kund. Du ansvarar över att skriva offerter, ta fram relevanta erbjudanden samt driva affären från start till mål. Du kommer att ha ett tätt samarbete tillsammans med grundarna av bolaget.

Värt att veta

Capway sitter i trevliga lokaler nära Stadshagens tunnelbana. Det är en flexibel arbetsplats där man har möjlighet att styra sitt egna schema och där det finns möjligheter till hybridarbete.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning. Du är duktig på att kommunicera och bygga relationer med olika personligheter. Vi ser att du har ett målinriktat mindset och att du alltid gör ditt yttersta för att presentera företagets tjänster. Vi tror även att du har ett starkt driv samt ett högt tålamod. Du pratar och kommunicerar obehindrat på svenska samt har goda kunskaper inom engelska. Om du har erfarenhet av att sälja ekonomitjänster, med fördel faktura- eller inkassotjänster, är det meriterande men inget krav. 

Lär känna Capway AB – din framtida arbetsgivare

Capway startades under 2018 och erbjuder tjänster inom fakturahantering, betallösningar, inkassotjänster samt finansiering genom faktura- och kontraktsköp.

Bolagets tjänster kännetecknas av en hög grad av automatisering, flexibilitet för användaren samt skalbarhet för företag inom alla segment och storlek.

Därför trivs vi på Capway AB

"Välkommen till ett innovativt fintechbolag med höga ambitioner. Om du trivs i en dynamisk miljö med snabba beslutsvägar och nära till marknaden är Capway rätt arbetsplats för dig"

Din framtida chef Jimmy Wecklauf, VD

Avstånd till arbetsplatsen

Strandbergsgatan 61, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Meyer – din rekryterare

Malin Meyer

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Capway startades under 2018 och erbjuder tjänster inom fakturahantering, betallösningar, inkassotjänster samt finansiering genom faktura- och kontraktsköp.

Bolagets tjänster kännetecknas av en hög grad av automatisering, flexibilitet för användaren samt skalbarhet för företag inom alla segment och storlek.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Meyer


073 434 64 56


Capway AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-02