TNG
Säljare sökes till företag inom säkerhetsbranschen

Säljare sökes till företag inom säkerhetsbranschen

Företag inom säkerhetsbranschen söker en vass säljare till sitt team i Stockholm city.

Är du van att lyfta lur för att med din expertis inom försäljning få företagets affär att växa? Vill du vara en del av ett spännande och växande företag som erbjuder fantastiska möjligheter att lyckas? Vi letar efter en passionerad och ambitiös säljare som vill vara med och driva vår framgång framåt. Hos oss får du inte bara en chans att sälja en tjänst, utan också möjligheten att vara en del av en dynamisk och stöttande arbetsmiljö där din potential verkligen kan blomstra.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Löptid för uppdraget är initialt 3 månader.

Ditt anställningserbjudande

Initialt är du anställd vid oss på TNG för uppdraget men sedan finns det goda möjligheter till anställning vid kund.

Kunden är ett etablerat företag som är marknadsledande inom sitt område. Verkar i en bransch som är högaktuell och bolaget har växt markant de senaste åren. Här väntar ett 20-tal kollegor på att få välkomna dig till ljusa och fräscha lokaler mitt i city.

Under ditt konsultuppdrag kommer du ha en fast lön.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som säljare vid företaget kommer du att bli tilldelad listor med potentiella kunder där du tar kontakt för att informera mer om företaget och dess tjänster. Kunderna har på ett eller annat vis visat intresse för tjänsterna så samtalen är inte helt kalla. Vid vidare intresse från kund lämnar du antingen vidare till kundansvarig eller bearbetar kunden själv. Du ingår i ett säljteam på tre personer där du blir framgångsfaktorn för ökad försäljning.

Värt att veta

Företaget sitter i centrala Stockholm där du utgår ifrån kontoret men har möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning via telefon. Du är duktig på att kommunicera med kund, både på svenska och engelska, där du alltid gör ditt yttersta för att presentera företagets tjänster. Du har tålamod och din erfarenhet gör att du vet att det krävs en hel del samtal innan det blir affär.

Du är tillgänglig omgående.

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


TNG Group AB

Lön per timme
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-03