TNG
Servicetekniker – II-VI – Stockholm

Servicetekniker – II-VI – Stockholm

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk materialtillverkning hos II-VI i Järfälla.

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk materialtillverkning hos II-VI i Järfälla.

Trivs du att arbeta med problemlösning och teknik? Då kan detta vara tjänsten för dig. Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en servicetekniker till deras team som arbetar med underhåll på anläggningen i Järfälla, Stockholm.

Läs mer nedan och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-Vi jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, fem veckors semester med betald övertid (för denna tjänst), frivillig frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

I rollen som servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att hålla produktionsutrustningen i bästa skick att bidra till effektiv och högkvalitativ tillverkning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • genomföra dagliga inspektioner och kontroller av utrustning enligt instruktioner och checklistor.
  • regelbundet utföra förebyggande underhåll av utrustning, exempelvis rengöring, byta delar och kontrollera utrustningens funktion. 
  • dokumentera och rapportera underhållsåtgärder, exempelvis observationer och resultat från genomförda kontroller. 
  • hantera inventering, reservdelar och inköp. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på 8 personer som består av tekniker och ingenjörer, du rapporterar till Maintenance Manager. Tjänsten är på heltid 38,75 h/veckan, du arbetar mellan 05.00-13.15 måndag till fredag.

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll är det ett krav att du är flytande i svenska, tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibelt och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete. Vi ser även att du är tekniskt kunnig, kanske har du arbetat i liknande roll, har ett stort teknikintresse eller har studerat någon linje med teknisk inriktning. 

Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillverkande industri och/eller har arbetat i renrumsmiljö. 

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig