TNG
Utredare inom skadat gods till kund i Helsingborg

Utredare inom skadat gods till kund i Helsingborg

Har du erfarenhet av arbete med claims eller som skadereglerare? Nu söker vi en utredare inom logistik till kund i Helsingborg!

Tycker du om utmaningar och ser lösningar framför problem? Är du analytisk och har ett systematiskt arbetssätt? Nu söker vi en Utredare inom skadat gods till vår kund inom logistikbranschen i Helsingborg. Som utredare arbetar du med indrivning av claims-ärenden i form av skadereglering och reklamationer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid och löper på i minst 6 månader med chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som konsult är du anställd hos TNG och arbetar ute hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt. Då arbetet till stor del innebär kontakt med lagret behöver du främst vara på plats. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån enstaka dagar.

Våra förväntningar

För uppdraget som utredare söker vi dig som:

För att trivas på uppdraget ser vi gärna att du: 

Lär känna TNG – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Långebergavägen 100, Helsingborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Rebecca Andersson


TNG

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-27