TNG

Administratör till Arriva i Stockholm

Arriva i Stockholm söker nu en Administratör till deras avdelning Spår- och Stationsunderhåll, sök redan idag!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-23
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Arriva i Stockholm söker nu en Administratör till deras avdelning Spår- och Stationsunderhåll, sök redan idag!

Har du ett stort driv, motiveras av att få vara delaktig i utvecklingsarbeten och effektivisera arbetsflöden? Då är detta tjänsten för dig, som Administratör hos Arriva på deras avdelning Spår- och Stationsunderhåll i Stockholm uppfylls detta. Du kommer att få arbeta relationsskapande, med varierande arbetsuppgifter och verkligen utvecklas i din administrativa roll. Låter detta intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arriva omfattas du bland annat av trygga kollektivavtalade villkor, förmånspaket, interna utbildningspaket, säkerhetsstyrningssystem samt möjlighet till karriär inom Arriva – såväl i Sverige som internationellt. Du kommer bli en del av ett företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling. 

Att få fler att åka kollektivt och att då leverera en komfortabel kundupplevelse är det som varje dag motiverar och vägleder Arriva. Som styrmedel och riktlinjer har hela koncernen formulerat ett antal grundläggande värderingar som är stöd för beslut; "One Arriva." "Great customer experience." "Doing the right thing." och "Thinking beyond."

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:

  • Hålla daglig kontakt med koordinator/chef och göra beställning av tjänster.
  • Hålla kontakt med inköp gällande nya beställningar samt säkra upp att leverantören finns i SAP.
  • Hålla kontakten med underleverantörer gällande beställningar.
  • Utfärda PO-nr till leverantören.
  • Kontrollera och godkänna fakturor i faktureringssystemet Wini.
  • Ansvara för att utfärda månadsrapportering till SL, samt utfärda protokoll.
  • Daglig hantering av ärenden och avvikelser samt rapportera antal ärenden veckovis till Spår- och underhållschef.
  • Kontrollera skade-DB ärenden och rapportera veckovis till Spår- och underhållschef.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är beläget vid Ulvsundsdepån i Bromma och det administrativa teamet du blir en del av består av ytterligare en Administratör och Chefen för Spår & Station. Denna tjänst är en tillsvidare anställning på heltid som inleds med en provanställningsperiod och en gedigen introduktion där du som anställd får all information samt verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00 med chans till flextid. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För detta jobb söker vi dig som har god vana av administration, gärna sådan som innefattat kostnadsrapporter, framtagning av diagram, fakturering och bokföring av kostnader. Du har flytande kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt besitter mycket goda kunskaper i Excel.

Som administratör kommer du arbeta i en varierande roll med stora kontaktytor både internt och externt samt ha flera ansvarsområden, så för att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån situation och person. För att trivas i rollen behöver du också vara mycket noggrann och på ett självständigt sätt strukturera ditt arbete och effektivt kunna prioritera utifrån de ärenden som du får in under en arbetsdag. 

 

TNG Group AB

TNG Group AB

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-23
Linnea Wäringe
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet


Ekbacksvägen 20, 16869 Bromma Sweden


map