TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ driftledare till Green Cargo

Operativ driftledare / bemanning sökes till Green Cargo i Hallsberg

Är du en person som trivs med att lösa för dygnet uppkomna situationer i en operativ verksamhet? Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med säkerhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en skiftgående roll med stort eget ansvar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Syftet med rollen är att hantera och rapportera avvikelser i produktionsplanen samt tillse att alla uppdrag blir resurssatta.

Exempel på arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer under dygnets alla timmar ha tät kontakt med medarbetare i vår produktion, främst per telefon. För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra funktioner inom Driftcenter samt andra avdelningar inom Green Cargo.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du god kännedom om kollektivavtal och arbetsrätt.

Som person har du en förmåga att se helheten och har god samarbetsförmåga med övriga i en organisation. Du är en god kommunikatör, är noggrann, ansvarstagande, drivande och har ett högt säkerhetstänk.

Alla lediga jobb