TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

vår kund söker receptionist till Stockholm city!

Serviceinriktad och prestigelös kollega sökes till receptionen hos vår kund med kontor i Stockholm city!

Är du en positiv och hjälpsam person som alltid gör ditt bästa för att ge ett gott intryck, och som är mån om kundens & medarbetarnas upplevelse? Vill du ha en stor variation i dina arbetsuppgifter? Och trivs med att ha många bollar i luften? Nu söker vår kund efter sin nya stjärna som ska axla rollen som receptionist.

Välkommen att läsa mer om tjänsten och skicka sedan in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer vara anställd vid oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Rollen som receptionist kommer du ha varierande arbetsuppgifter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för reception och konferens är bland andra:

• Bemöta kunder och kollegor i receptionen
• Ta emot bud, beställa bud
• Olika typer av service såsom till exempel påfyllning av material, kopiering, diskplock, viss städning, teknisk
• Hålla ordning i köket
• Hålla ordning i kopieringrummet
• Svara på samtal i växel och info-mailen
• Ordna AWs och interna events (på "avrop" och i samråd med chef/marknad

Värt att veta

Vår kund är Sveriges ledande fastighetskonsult som erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. De hjälper företag och organisationer att göra verklighet av sina visioner. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig året ut ( jan 2025) med möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-17.00 mån- fre.

Våra förväntningar

Eftersom du har daglig kontakt med andra, bör du vara en social och utåtriktad person som ser det som helt naturligt att alltid ge bästa tänkbara service. För att kunna göra ett riktigt bra arbete krävs det dessutom att du är uppmärksam, hjälpsam och flexibel då det kan dyka upp oväntade uppgifter eller hända flera saker på samma gång som kräver simultanförmåga.

Vi tror att du är van vid arbete i Word, samt har erfarenhet av videomötesverktyg – men du backar inte heller för att ta till dig nya system. Avslutningsvis är du trygg i dig själv, vågar stå på dig och trivs i en självständig roll. Du behöver kunna svenska och engelska flytande i tal och skrift!

Alla lediga jobb