TNG
HR Business Partner till Ahlsell

HR Business Partner till Ahlsell

Resultatorienterad och konsultativ HR Business Partner till Ahlsell Region Syd med placering i Malmö

Söker du en HR Business Partner roll på en arbetsplats där ledningen har självklar och hög prioritet på företagskultur, jämställdhet och livslångt lärande? Som HR Business Partner på Ahlsell arbetar du strategiskt såväl som operativt med fokus att coacha och vägleda våra ledare för att tillsammans fortsätta skapa branschens bästa arbetsplats. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Ahlsell är HR en integrerad del av verksamheten och vi arbetar för att ge förutsättningar och stöd till organisationen. Att medarbetarupplevelsen är prioriterad hos oss på Ahlsell är tydlig. Här blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Till detta härliga team söker vi nu en resultatorienterad, kommunikativ och positiv HR Business Partner som vill vara med och bidra till Ahlsells fortsatta utveckling och framgång.
Vi har kommit en bra bit på vår digitaliseringsresa, och jobbar just nu med att automatisera uppföljning av HR KPI:er.

6 v semester
6 v semester
Mobil
Mobil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som HR BP etablerar du HR som en given affärspartner för verksamheten och du stöttar chefer på strategisk såväl som operativ nivå. Vi jobbar främst på en övergripande nivå genom att stärka våra ledare och ditt förhållningssätt är konsultativt och du kan utmana tankar och idéer för att säkerställa att rätt verktyg och processer används för att stötta organisationen. Rollen innebär självständigt arbete men du samarbetar mycket med övriga kollegor i HR-teamet som totalt idag är ca 20 personer.

I rollen ingår bland annat att:

Värt att veta

Våra förväntningar

Lär känna Ahlsell – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi kan därför erbjuda marknadens bredaste sortiment inom VVS, El, Kyl, VA, Industri, Bygg, Fastighet, Ventilation, Isolering, Verktyg & Maskiner och Personligt Skydd.
Vår affärsidé är att skapa effektiv handel med installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare. Visionen är att vara kundens självklara val av installationsprodukter, verktyg och maskiner.
Ahlsellandan bygger på vårt affärsmannaskap som kan beskrivas av värdeorden; ansvar, öppenhet och enkelhet.

Avstånd till arbetsplatsen

Höjdrodergatan 28, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Ahlsell

Söktips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare!

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får en chans att arbeta på ett oerhört framgångsrikt och proffsigt företag med välkänt varumärke där du får stora möjlighet att påverka
  • Du får vara en del av Ahlsells härliga team och kultur som är minst sagt energifylld och positiv
  • Hos Ahlsell har HR en stark position och jobbar igenom sina ledare 

 

Lovisa Wang-Larsen


Ahlsell

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-30