TNG
HR Business Partner till McDonald´s i Stockholm

HR Business Partner till McDonald´s i Stockholm

Vi söker dig som vill vara med och driva ett brett HR-arbete för McDonald´s - ett av världens största varumärken! Blir du nyfiken?

Har du ett fördjupat intresse för arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarutveckling? Trivs du i rollen som HR Business Partner där du får coacha och stötta chefer inom samtliga personalrelaterade frågor? Då kan jobbet på McDonald´s som HR Business Partner vara rätt möjlighet för dig!

Här finns en stark kultur som är genomgående från högsta ledning till medarbetare och som karakteriseras av ett varmt välkomnande av nya medarbetare och en stark vilja att hjälpa varandra för att utvecklas. Inom HR och People Development ligger mycket fokus på utveckling och förändring.

Ditt anställningserbjudande

Food Folk Sverige AB utvecklar McDonald´s varumärke i Sverige. Ambitionen är att göra skillnad som arbetsgivare genom att vara en attraktiv arbetsplats och samtidigt göra skillnad i samhället genom minskad klimatpåverkan, erbjuda tusentals unga människor deras första jobb, bidra till Ronald McDonald Barnfond och mycket mer. Du får i din tur möjligheten att göra skillnad genom att bidra med din kompetens inom hela HR-området.

Här tillämpas en hybrid arbetsplatslösning med möjlighet att arbeta både på vårt huvudkontor i Skärholmen och hemifrån. Du rapporterar till Head of People Development Sweden.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner:

Värt att veta

I det svenska teamet People Development arbetar 8 medarbetare med HR, lön, utbildning och Office management. Det är en nordisk organisation och i rollen som HR Business Partner för Sverige får du möjlighet att vara nära och utbyta erfarenheter med dina nordiska kollegor inom HR.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen och det är avgörande att du trivs med samarbete och att bygga personliga relationer med kollegor och samarbetspartners. Tillsammans hjälper vi varandra att bli bättre och mer kompletta. Vi förväntar oss att du är nyfiken på verksamheten och engagerar dig i dess utmaningar och styrkor. 

Lär känna Food Folk / McDonald´s – din framtida arbetsgivare

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs med om McDonald’s som arbetsgivare på https://www.mcdonalds.com/se/s

Avstånd till arbetsplatsen

Lindvretsvägen 9, Vårby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Helena Björk – din rekryterare!

Helena Björk

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • du får chansen att jobba med ett av världens största varumärken - McDonald´s
  • du får jobba med utveckling och förändring inom hela HR-området
  • du kommer till ett företag med en öppen och välkomnande kultur
Helena Björk


Food Folk / McDonald´s

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-22