TNG

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Arbetsgivare Nic. Christiansen Gruppen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-03
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Lovisa Wang-Larsen
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Har du erfarenhet av att utveckla HR-arbete och trivs i en coachande roll? Nu söker vi en HR Business Partner som trivs i en bred roll och som vill bidra till Nic, Christiansen Gruppens fortsatta HR-arbete på strategisk såväl som operativ nivå i Malmö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av Nic. Christiansen Gruppen - en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och entreprenörsanda. Företaget befinner sig idag i fortsatt tillväxt vilket ger stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten. På företaget värderas förändringsvilja, ömsesidig respekt och affärsmannaskap.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner så kommer du arbeta med att leda, utveckla och implementera personalfrågor inom organisationen på Nordisk nivå. Arbetsuppgifterna har en stor bredd och du arbetar starkt nätverkande och med mycket rådgivning i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kompetensförsörjning och rekrytering
  • Chefsstöd inom HR-området
  • Kompetens- och ledarskapsutveckling
  • Lag- och avtalsfrågor på lokal - och centralnivå
  • Utveckla villkor och förmåner
  • Utreda behov, planera och genomföra utbildningar inom HR-området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Du rapporterar till Head of Group HR
  • Resor i tjänsten förekommer främst inom Norden
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt personalarbete. Du har kunskap och intresse för arbetsrättsfrågor och förståelse för företagets villkor. Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska såväl som engelska då du kommer att ha många interna - och externa kontakter av olika nationalitet. Du arbetar proaktivt, har ett helhetsperspektiv och är intresserad av alla delar av personalområdet.

Som person har du hög integritet, är prestigelös och drivande. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland medarbetare, chefer och externa samarbetspartners. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på att prioritera då arbetet många gånger medför många parallella arbetsuppgifter.

Nic. Christiansen Gruppen

Nic. Christiansen Gruppen

Nic. Christiansen Gruppen är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 750 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppen, vars huvudsakliga verksamhet är import av Land Rover och Jaguar i Skandinavien, Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.

Våra koncernvärderingar är trovärdighet, ärlighet, mod och affärsmannaskap. Detta återspeglas i vår närvaro med kunder, kollegor och partners, och våra anställda är drivkraften till vår framgång. Vi är en dynamisk koncern och du kommer in i ett spännande skede, och får möjlighet att vara med och påverka hur vi kommer att driva verksamheten framåt. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Nic. Christiansen Gruppen
Arbetsgivare Nic. Christiansen Gruppen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-03
Lovisa Wang-Larsen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet


Arenagatan 8B, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig