TNG
Automationsingenjör till stabila SEJFO

Automationsingenjör till stabila SEJFO

Vill du arbeta med PLC programmering och prova på robotprogrammering? Sverigeledande SEJFO söker Automationsingenjörer!

SEJFO är Sveriges ledande leverantör av automationsutrustning, testutrustningar och specialmaskiner. De befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en Automationsingenjör med några års erfarenhet. Har du ett gediget tekniskt intresse och trivs att arbeta i en omväxlande miljö? Vill du dessutom jobba med PLC- och robotprogrammering i världsklass? Bra! Då kan du vara den automationsingenjör vi söker till SEJFO med placering i Köping.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SEJFO är ett väletablerat företag som varit verksamma i mer än 30 år, och som nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas. De erbjuder automations- och IT-lösningar för farbriksautomation, med särskilt fokus på fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Varje lösning som SEJFO erbjuder är skräddarsydd efter kundens specifika behov och de tillhandahåller avancerad specialutrustning som ökar kundernas produktivitet och lönsamhet. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Som Automationsingenjör hos SEJFO kommer du programmera PLC-styrsystem såsom Siemens S7 samt till exempel ABB-robotar. Du får arbeta med spännande kunder, från flera av världens största bolag. Attraheras du av att resa och se världen finns det goda möjligheter till att resa globalt för dig som vill. I kundprojekten är ingen maskin eller utrustning den andra lik! Varje projekt ställer höga krav på kreativitet och struktur där du som Automationsingenjör utgör en central roll. 

På SEJFO möts du av en platt organisation med en familjär atmosfär där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och växa som individ.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

På SEJFO kommer du att arbeta i deras rymliga och rena lokaler i Köping nära E18, tillsammans med ett team på 11 kvalificerade automationskollegor. Du kommer att samarbeta i projektteam med andra kollegor, exempelvis inom konstruktion och programmering. I rollen förväntas du resa i slutet av projektet för att genomföra idrifttagning ute hos kund, främst i Mellansverige men ibland även globalt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och en utbildning inom automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har programmeringskunskaper i PLC system så som Siemens S7. Har du erfarenhet av robotprogrammering är det ett plus!

Som person är du initiativtagande, samarbetar väl med andra och har en nyfikenhet på att utvecklas. Du trivs med frihet under ansvar och har förmågan att leda dig själv där du får saker att hända. Du är kommunikativ, har ett flexibel och har en strukturerad arbetssätt, alltid med kunden i fokus. Det krävs goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor förekommer behöver du ha körkort. 

Om du känner igen dig i beskrivningen och vill arbeta i en spännande miljö, ansökan redan idag!

Lär känna SEJFO – din framtida arbetsgivare

Med en bakgrund som automationsgrupp inom Volvo, grundades Sejfo 1991. Sejfos projektledare, konstruktörer och programmerare har ägnat det mesta av sin karriär åt produktionsteknik och automation.

Vårt mål har alltid varit att realisera våra kunders visioner till smarta och lönsamma produktionsutrustningar. En ständig utveckling har, till nytta för våra kunder, gjort oss till en komplett systemleverantör.

Med vår unika kompetens och erfarenhet projekterar och levererar vi anläggningar som fungerar. Varje dag producerar Sejfo-anläggningar hundratusentals produkter.

Vi är sedan många år certifierade enligt ISO 9001.

Lyssna på hur en typiskt arbetsdag som Automationsingenjör ser ut hos SEJFO här:
https://www.youtube.com/watch?v=7rEpjiILf-Q

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Rosenlundsgatan 13. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SEJFO

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får chansen att arbeta med kollegor som har lång erfarenhet inom produktionsteknik och automation!
  • Du kommer in i en spännande tillväxtfas med stor möjlighet att utvecklas inom bolaget!
  • Du ställs inför utmanande arbetsuppgifter och ny projekt! 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


SEJFO

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-10