TNG
Eltekniker / Garantitekniker till Euromaint Rail

Eltekniker / Garantitekniker till Euromaint Rail

Eltekniker inom spårvagnsunderhåll med erfarenhet av eldragning och reparationer sökes till Euromaint, Bromma och Lidingö

Euromaint Rail söker en Garantitekniker/ Warranty Technician inom el till siten i Bromma och Lidingö. Som eltekniker / garantitekniker utför du elektrisk modifikation inom ramen för garantiunderhåll av rälsgående fordon. Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper inom eldragning och kontaktering samt reparationer och förebyggande underhåll på spårvagnar? Skulle du trivas i en teknisk roll där du självständigt och tillsammans med andra utreder och föreslår lösningar på tekniska problem med fokus på fordonsunderhåll?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillsammans med ytterligare några kollegor ingå i ett projekt inom garantiunderhåll och elektrisk modifiering. Tjänsterna kommer att vara placerad i Ulvsunda depån i Bromma och Aga depån på Lidingö. Tjänsten är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse, dock snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en yrkesexamen inom områdena el/elektronik, mekanik, fordonsunderhåll alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror att du 3-4 års erfarenhet av liknande arbete men välkomnar också dig som är nyutexaminerad.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:

Du trivs i en verksamhetsnära roll och som person är du energisk, lösningsorienterad, flexibel och har en god förmåga att arbeta strukturerat. Det är även viktigt att du självständigt kan driva ditt arbete framåt och har god samarbetsförmåga för att lösa komplicerade frågeställningar.

Vi är en multi-nationell och kulturellt skiftande organisation därför är det viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har en god systemvana och erfarenhet av office paketet samt har lätt för att lära dig nya programvaror. Meriterande för rollen är kunskaper om Lean produktion.

 

Lär känna Euromaint Rail – din framtida arbetsgivare

Euromaint är marknadsledande inom tågunderhåll i Sverige. Våra kvalificerade tekniska tjänster ser till att våra kunders fordonsflottor rullar och fungerar på bästa sätt. Utöver underhålls- och ombyggnadstjänster erbjuder vi reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt vissa infrastrukturarbeten. Vi har 20 verkstäder utspridda över hela landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, plus två i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och cirka 1 000 medarbetare (2022). Sedan 2019 ägs Euromaint av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF. Vill du veta mer om oss? Besök www.euromaint.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Ekbacksvägen 20. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Euromaint Rail valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Euromaint Rail

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-08